Merhaba hocalarım, Dragos North Premium XL LCD kasa aldım içinde 3 tane de lc300 fan kiti hediye geldi ama diyorum ki 4 tane daha alayım egsoz ile alt kısmına da katmak için bütçe de 1500 tl kadar ne önerirsiniz arkadaşlar?
Anakart b650 m r
egsoz fanı normal fan ayarlasak peki bir sorun olur mu?reverseleri alta takarsınız.![]()
DRAGOS LS300 V2 Reverse 120mm ARGB, 2000RPM, Kontrolcü, Kumanda PWM 4Lü Set Siyah Kasa Fanı - Fiyatı, Yorumları
DRAGOS LS300 V2 Reverse 120mm ARGB, 2000RPM, Kontrolcü, Kumanda PWM 4Lü Set Siyah Kasa Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bunu da egsoz yaparsınız.
![]()
Thermalright TL-M12-S ARGB 120mm Siyah Kasa Fanı
TL-M12-S ARGB Fan Bilgisayarınız için ideal soğutma fanı, optimum hava akışı ve sonsuz ayna görünümlü estetik adreslenebilir RGB aydınlatma sağlar. 1500 RPM’de maksimum 47,6 CFM hava akışıyla…www.gaming.gen.tr
evet egzoz fan normal olmalı reverse olmaması için thermalright olanı paylastım.egsoz
egsoz fanı normal fan ayarlasak peki bir sorun olur mu?
hocam benim anakartta argb pin yok. Bunları anakartt üzerinden rgb kontrol etmek için kontrolcülere taktıktan sonra hangi pine takmalıyım sizce?evet egzoz fan normal olmalı reverse olmaması için thermalright olanı paylastım.
hocam paylaştıgım dragos set kontrolcuyle ve kumandasıyla gelıyor.hocam benim anakartta argb pin yok. Bunları anakartt üzerinden rgb kontrol etmek için kontrolcülere taktıktan sonra hangi pine takmalıyım sizce?
Kasa eve geldi hocam sağolsunlar egsoz fanda göndermişler. Sizin reverse fanları da sipariş ettim şimdi takıldığım bir yer olursa sizi yine rahatsız ederim artık uygun mu sizin için.hocam paylaştıgım dragos set kontrolcuyle ve kumandasıyla gelıyor.
ekleme yapayım kontrol ettim anakartınızda 3 adet argb pini mevcut. zaten fanların kabloları birbirine geçirmeli oluyor hepsini ister anakarta ister kumandalı kontrolcuyle kullanırsınız.