- Konu Sahibi
Hocam şimdi çözdüm. Bu benim ayarladığım kasanın arkasındaki fan. Öndeki 3'lü fan direkt psu'ya takılı.
O zaman müdahale edemezsin işte, hallettiysen sorun yok.Hocam şimdi çözdüm. Bu benim ayarladığım kasanın arkasındaki fan. Öndeki 3'lü fan direkt psu'ya takılı.
Anakartin muhtemelen tek fan portuna bağlanmış kasanın arkasından ek kablo yapılmış tek çıkış alınıp tek porta takılmışburda sys fan 1 sys fan 2 var hangisi hangisi olduğunu nerden bileceğim
Sys fan 2 0 RPM gözüküyor ayrıca
Ekli dosyayı görüntüle 21163
kablo işinden pek anlamam. Son hızda çalışması bir sorun teşkil etmiyorsa müsait bir günde değiştireceğim kabloların yerini.Anakartin muhtemelen tek fan portuna bağlanmış kasanın arkasından ek kablo yapılmış tek çıkış alınıp tek porta takılmış
Yo etmez dediğin gibi molex ile bağlandı ise de son hızda döner direk anakarta bağlı olursa otomatik döner sıcaklıklara görekablo işinden pek anlamam. Son hızda çalışması bir sorun teşkil etmiyorsa müsait bir günde değiştireceğim kabloların yerini.
Vatana götürsem anakarta bağlarlar mı?Yo etmez dediğin gibi molex ile bağlandı ise de son hızda döner direk anakarta bağlı olursa otomatik döner sıcaklıklara göre
Knka ne gerek var aşırı basit ben sana gösterim ayıpsınVatana götürsem anakarta bağlarlar mı?
bir yerine bir şey olur diye korkuyorumKnka ne gerek var aşırı basit ben sana gösterim ayıpsın![]()
Yok knka rahat ol olmaz ben yanındayımbir yerine bir şey olur diye korkuyorum