KASA HDD BÖLMESİ NASIL SÖKÜLÜR ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kasanızı inceledim resimlerine baktım kasanın metal kapağının olduğu taraf yani anakart tablasının olduğu kapağı açtığınız zaman o HDD yuvasını resimlerde 2 vida tutuyor görünüyor. Eğer varsa birde altta yada diğer tarafta 2 veya daha fazla vida olabilir kontrol edin. Basit görünüyor sökmesi.

KS

gandalf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kasanızı inceledim resimlerine baktım kasanın metal kapağının olduğu taraf yani anakart tablasının olduğu kapağı açtığınız zaman o HDD yuvasını resimlerde 2 vida tutuyor görünüyor. Eğer varsa birde altta yada diğer tarafta 2 veya daha fazla vida olabilir kontrol edin. Basit görünüyor sökmesi.

hocam bu arada dediğiniz gibi sökme işlemi ordan yapılıyor birde linkte bıraktım resimde hdd bölmesi ve tekli fanın üstünde bitane daha fan takma yeri var gibi oraya dediğim iki yere fan takılırmı ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kasanızdaki o HDD bölmesi sökülürse ön tarafa 3 adet 120mm veya 2 adet 140mm fan takılabildiği özelliklerinde belirtilmiş.

KS

gandalf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kasanızdaki o HDD bölmesi sökülürse ön tarafa 3 adet 120mm veya 2 adet 140mm fan takılabildiği özelliklerinde belirtilmiş.

ama sıkıntı şu bu 2 fan nasıl hava alacak onu çözemedim bida nasıl takacaz değişik bir yapısı var

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kasanızda öndeki yarık kısım ve yanlardaki açıklıklar fanların hava alması için yapılmış çok sağlıklı bir yapı değil doğru ama yapacak bir şey yok kasanın dizaynı bu şekilde.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri