Kasa icin 14k

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Kasa icin 14 15k arası bütçem var white edition bir kasa bulabilirmisiniz uygun siz parçaları atarsanız daha iyi olur (ekran kartı 3060 12 gb beyaz olanından) ryzen işlemci olursa iyi olur

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Bir sistem beyaz oldumu fiyatı katlanıyor malesef. Normalde alabileceğiniz orta seviye bir pc iken komple beyaz denince alt seviyeye düşebilir .Emin olun tam olarak öyle alın bence :)

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bir sistem beyaz oldumu fiyatı katlanıyor malesef. Normalde alabileceğiniz orta seviye bir pc iken komple beyaz denince alt seviyeye düşebilir .Emin olun tam olarak öyle alın bence :)
Zaten kasayı beyaz alsan yeter içi önemli değilki. Bütçe 30k falan olsa neyse. Bu bütçeye 3060 bile zorken beyaz bileşenler imkansız.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Zaten kasayı beyaz alsan yeter içi önemli değilki. Bütçe 30k falan olsa neyse. Bu bütçeye 3060 bile zorken beyaz bileşenler imkansız.
Benim kasa da beyaz içi siyah komple ama bende ki beyaz olsun olayı değil denk geldi. Arkadaş white edition demiş umarum anakart soğutucu fanlar kasa ve ekran kartı full beyaz demiyordur o zor olur o fiyata çünkü :) Ekran kartı elde varsa belki toplanır :) @Sahuraka ekran kartınız var mı ? varsa güzel toplanır, yoksa komple beyaz zor olur.

Son düzenleme:
KS

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Malesef yok peki 15k ya normal ne toplanabilir

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Standart 3060 veya rx6700xt toplarsın o bütçeyle. Fazlası olmaz. Hazır sistemlere göz gezdirebilirsin bunun için.

KS

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Alınabilir. Bileşen olarak sorun yok, standart gaminggentr orta seviye sistemi.
nasıl yani hocam şey yapıcam ramler isatıcam gelince sistem 16x2 32 gblik ram takıcam çünkü nft yapıcam o yüzden alıcam birazda oyun için sonradan yükseltme yağmayı düşünüyorum kötümüdür almayı düşündüğüm şey

KS

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Siz bilirsiniz. Sistem güzel. İşlemciyi ryzen 5600 yapabilirsen tadından yenmez.
ben daha çok blender gibi uygulamalar kullanıcam aradada forza gta rdr2 falan oynuyacağım sonradan artırmak için iyi olr mu anakart ve işlemci değiştirsem yeter mi

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
ben daha çok blender gibi uygulamalar kullanıcam aradada forza gta rdr2 falan oynuyacağım sonradan artırmak için iyi olr mu anakart ve işlemci değiştirsem yeter mi
Anakart- İşlemci - Ram değiştirirseniz bütçenizi zorlamıyor mu ? Değiştirirseniz iyi olur sorun yok, dilersen gamegaraja göz gezdirebilirsin. Daha uyguna daha iyi bileşenler bulma şansın var.

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
Beyaz oldu mu fiyat bir hayli artıyor maalesef normal sistem oalrk önerebileceğim sitemleri bırakıyorum

KS

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
çoklu işlem tarafında amd daha iyi tekli işlemlerde intel iyi oyun tarafında 1080p de pek bir fark yok ikisi de iyi tercih meselesi hangisini alırsanız alın pişman olmazsınız
Reis senin sistem güzelmiş Allah bozulmaması nasip etsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri