Merhaba, kasa için wi-fi adaptör tavsiyesi istiyorum. Modem ile kasa arasın da 1 kat olduğu için internet de dalgalanmalar oluyor, bu yüzden iyi bir cihaz tavsiyesi verebilir misiniz?
![]()
Tp-Link Archer T2u Nano, Ac600 Mbps Nano Kablosuz Usb Adaptör - Fiyatı, Yorumları
Tp-Link Archer T2u Nano, Ac600 Mbps Nano Kablosuz Usb Adaptör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bende wi-fi sorunu cekmekteydim ethernet ile cözdüm kökten, sizde ethernet kablo alma sansınız varsa alırsanız daha güzel olur![]()
Asus USB-AC58 1300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus USB-AC58 1300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus USB-AC58 1300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü özelliklerini incele, 894,75 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Normalde bu ürün bende mevcut, buna kıyasla çok fark eder mi? çünkü online oyunlarda çok fazla sıkıntı çekiyorum. Bütçe olarak 1000 Tl civarına çıkabilirim iyi bir cihaz olursa.
Maalesef kablo çekme şansım yok hocam. Modem alt katta, baya uzun kablo gerekir oda ortalıkta çirkin olur.bende wi-fi sorunu cekmekteydim ethernet ile cözdüm kökten, sizde ethernet kablo alma sansınız varsa alırsanız daha güzel olur
simdi hatırladım elraenn adlı yayıncıda bir adaptör kullanmakta alta video linkini bıraktım orda ismini söylüyor. simdi baktım fiyatı baya ucmus, en iyi cözüm ya modemi değistirmek yada bir wifi uzatıcı alıp takmakMaalesef kablo çekme şansım yok hocam. Modem alt katta, baya uzun kablo gerekir oda ortalıkta çirkin olur.
5-10k var anladığım kadarıyla. Wi-fi uzatıcısı önerisi verebilir misiniz? Modem yeni çünkü Türknet 1000mbpslik takıldı. Modemden yana sıkıntı yoktur diye düşünüyorum.simdi hatırladım elraenn adlı yayıncıda bir adaptör kullanmakta alta video linkini bıraktım orda ismini söylüyor. simdi baktım fiyatı baya ucmus, en iyi cözüm ya modemi değistirmek yada bir wifi uzatıcı alıp takmak
malesef internet sağlayıcıların verdikleri modemler pek iyi değil.5-10k var anladığım kadarıyla. Wi-fi uzatıcısı önerisi verebilir misiniz? Modem yeni çünkü Türknet 1000mbpslik takıldı. Modemden yana sıkıntı yoktur diye düşünüyorum.
Anlıyorum. Wi-fi uzatıcısı önerisi verebilir misiniz?malesef internet sağlayıcıların verdikleri modemler pek iyi değil.
Çok teşekkür ettim.![]()
TP-Link RE305 1200 Mbps Wifi Güçlendirici Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link RE305 1200 Mbps Wifi Güçlendirici fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link RE305 1200 Mbps Wifi Güçlendirici özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com