Kasa Içindeki Sıcak Hava Tahliye Önerisi

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
66
Kasa yüksek grafik isteyen oyunlarda aşırı ısınıyor. Fanlar foşur foşur çalışıyor. Sıcaklık ölçme programlarına baktığımda GPU ve CPU sıcaklıkları normal. İşlemcim ve ekran kartımı aşşağıya yazıyorum. İçerdeki sıcak havayı dışarı tahliye etmem gerek. Kasam modelim Asus TUF Gaming GT301. Ne yapmam gerek önerileriniz nelerdir? Sıvı soğutucum yok.

Asus Dual GeForce RTX 4070 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS3 Ekran Kartı

ELFTHEBLACK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Bendede 12400f 3070ti var idcooling soğutucu kullanıyorum ama kasanın ısındığını pek hissetmedim aynı kasa var bendede. Eğer kasanın camının ısınmasını söylüyorsan o kdar normaldir. Egzoz fanının hızını yükseltebilirsin

KS

okan.c

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
66
Bendede 12400f 3070ti var idcooling soğutucu kullanıyorum ama kasanın ısındığını pek hissetmedim aynı kasa var bendede. Eğer kasanın camının ısınmasını söylüyorsan o kdar normaldir. Egzoz fanının hızını yükseltebilirsin
sadece cam değil kasanın üstüde ısınıyo hatta biraz ferahlasın diye üst kısımdaki o tel gibi olan kısmı kaldırıyorum. O derece

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
kasa duvara yakınsa biraz uzak tutun egzoz fanından hava kolay çıksın eğer hayla ısınıyorsa fan ilave edebilirsiniz

ELFTHEBLACK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Bugün bende özellikle bakacağım sıcaklığa

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri