Sistem bu, ayrıca sistem hakkındaki fikirlerini merak ediyorum, ilk bilgisayarım olacak rdr2 tarzı oyunları oynamak istiyorum beni kaç yıl götürür almalı mıyım, yoksa beklemelimiyim bilmiyorum bütçem 11 k https://forum.pchocasi.com.tr/yonle...yLTE2NTQ1XzEtMjM0MjlfMS02NTUzXzEtMjA1MDZfMQ==Kasaya göre değişir , kesin bir şey diyemeyiz. Link var mı ?
Kasada kontolcü yok ise ve anakartın sağlam değilse ki piyasadaki anakartların çoğu hazır sistemler için söylüyorum argb çıkışı bile olmayan düz kartlar, bunlarla hiçbir şey kontrol edemezsin eğer kontolcü varsa onu da kasadaki tuştan kontrol edersin.Arkadaşlar, şimdi bir hazır sistem almayı düşünüyorum ama kasanın kontrolcüsü yok. Gece fanların ışıklarını kısmak ayarlamak istiyorum ne yapmam gerek bilgisi olan var mı?
Ben de aynı fikirdeyim , beklemeyi düşünüyorum ama düşer mi diye emin değilim , belki bu fiyata bir daha sistem bulamamKeşke PC Hocasının çıkarttığı RX 6600 sistemi alabilseydin. 11K Bütçe ile tekrar RX 6600 sistem gelirse bu senin için çok iyi olur. Kesin bekle diyemiyorum çünkü dolar neredeyse günde 1TL yükselecek duruma geldi. Paylaştığın sistem o fiyatta güç kaynağı dışında güzel.
Sistemi paylaştım bakıp beni bilgilendirirsen sevinirimKasada kontolcü yok ise ve anakartın sağlam değilse ki piyasadaki anakartların çoğu hazır sistemler için söylüyorum argb çıkışı bile olmayan düz kartlar, bunlarla hiçbir şey kontrol edemezsin eğer kontolcü varsa onu da kasadaki tuştan kontrol edersin.
Kasa fanları ARGB olarak belirtilmiş , tahminimce içinde kendi kontrolcüsü var. Diğer türlü o anakart ile kontrol edilemez. Sistemin inceleme videosunda Reset tuşuna fanların bağlı olduğu belirtilmiş. Basılı tutarak ışıkların kapanma ihtimali var ama net bir şey belirtilmemiş.