Kasa Önerisi

mertcn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Şu anki kasam Deepcool CC560

Üst tarafa 360'lık sıvı soğutma takabileceğim ATX anakart uyumlu mümkünse boş kasa tavsiyesi verir misiniz? Hava akış sirkülasyonu benim için bir tık önemli.
Sistemim:
  • AMD R5 7500F.
  • Kingston Fury 2*16 GB RAM 5600MHz.
  • Gigabyte Gaming X AX V2 ATX anakart.
  • Gigabyte RX7800TX Gaming OC.
  • Arctick Liquid frezer III Pro 360 radyatörde 3 adet kendi fanı takılı.
  • Arctick P12 PWM fan 6adet (kasa içinde hepsi aktif) Kasanın kendi fanlarını sistemde kullanmıyorum.
  • DeepCool PF750W PSU.
  • Kingston renagade 1TB M.2 NVMe SSD.
  • Hkvision E300 500GB M.2 NVMe SSD.
  • Kasam DeepCool CC560.
Kasa değiştirme sebebim radyatörü üste takamadığımdan , bunu bilerekten sıvı soğutmayı aldım , zaten kasayı değiştirmek istiyordum . Kasanın ön tarafı kapalıydı orayı ben kestim attım ve sineklikten toz filtresi yaptım şu an öyle kullanıyorum ve ısı problemi yaşamıyor olsam da içime sinmiyor. Bundan dolayı da değiştirmek istiyorum ayrıca radyatörü öne taktığım ve borular aşağıda olduğu vee GPU uzun olduğundan dolayı radyatör boruları GPU'ya temas ediyor, alt taraftan çektiğimden kasada kesme işlemide yaptım değiştirmek istiyorum ama karar veremiyorum ne alacağımı. Bütçe olarak F/P olarak kafama yatana öncelik vereceğim.

Ekli dosyalar

• 26DB4C78-FD0E-4AF2-AE98-7EDA4B0974D3.jpeg
    26DB4C78-FD0E-4AF2-AE98-7EDA4B0974D3.jpeg
    1,001.4 KB · Görüntüleme: 3
  • 4567992A-5DE2-4F7F-8068-1EFB9B63A4A9.jpeg
    4567992A-5DE2-4F7F-8068-1EFB9B63A4A9.jpeg
    1.2 MB · Görüntüleme: 3
  • IMG_6725.jpeg
    IMG_6725.jpeg
    2 MB · Görüntüleme: 3
  • IMG_6967.jpeg
    IMG_6967.jpeg
    1.8 MB · Görüntüleme: 3

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
887
Deepcool CC560 den daha geniş, daha nitelikli, bir kasa seçmedikten sonra değiştirmenin bir anlamı kalmayacaktır.
Benzerleri, benzer boyuttakiler bunları eleyerek bir bakmak lazım.
Isı dağılımı iyi olması ,için ebatları daha büyük, toz filtreleri üst, ön, hatta alt olanlar..
Fan-Hub yerleştirilmiş olanlar olursa avantajı olur
Fiyatlandırma artar, F/P olmayabilir. Ömürlük, ikincil sistemi toplamada da kullanılabilecek bir kasa, kendini amorti eder. ilerisi için. Her açıdan, temizlik, parça yükseltme açısından da...

Elde mevcut: Arctick P12 PWM fan 6adet bu avantaj da, genelde akvaryum tiplerde fansız modeller var.
Klasik dikdörtgen blog tiplerde çoğunlukla fanlı geliyor.

Şimdiye kadar nelere baktınız, bütçe olarak ne düşünüyorsunuız imkanlar dahilinde?

Son düzenleme:
KS

mertcn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Deepcool CC560 den daha geniş, daha nitelikli, bir kasa seçmedikten sonra değiştirmenin bir anlamı kalmayacaktır.
Benzerleri, benzer boyuttakiler bunları eleyerek bir bakmak lazım.
Isı dağılımı iyi olması ,için ebatları daha büyük, toz filtreleri üst, ön, hatta alt olanlar..
Fan-Hub yerleştirilmiş olanlar olursa avantajı olur
Fiyatlandırma artar, F/P olmayabilir. Ömürlük, ikincil sistemi toplamada da kullanılabilecek bir kasa, kendini amorti eder. ilerisi için. Her açıdan, temizlik, parça yükseltme açısından da...

Elde mevcut: Arctick P12 PWM fan 6adet bu avantaj da, genelde akvaryum tiplerde fansız modeller var.
Klasik dikdörtgen blog tiplerde çoğunlukla fanlı geliyor.

Şimdiye kadar nelere baktınız, bütçe olarak ne düşünüyorsunuız imkanlar dahilinde?
bütçe olarak 8 k ya kadar çıkabilirim . lian li o11 vision compact hoşuma gitsede üst tarafa radyatör takılmıyor bu tarz birşey olsa iyi olurdu , lian li o11 dynamic mini v2 anakartı taksamda üste radyatör sığarmı onu bilmiyorum fanlarla beraber 6,5cm kalınlıkta oluyor :/

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri