Kasa Önerisi

kedekraqn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Arkadaşlar merhabalar
İşlemci = Ryzen 7 5700x

Anakart = Asus TUF Gaming B550M-PLUS AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart

Ram = Kingston fury beast 16 GB 3600 MHz
KF436C17BBAK2/16

Ekran Kartı = xfx Qıck 319 RX 6700xt

M2ssd Samsung 980 1 TB

Psu = Corsair cv 750 750w 80+ bronze

Sistem olarak bunu düşünüyorum
sıvı soğutucu olarak
deep Cool gammax l240 düşünüyorum
bunlara uygun bir kasa tavsiye ederseniz teşekkür ederim

Fake God

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Senelerdir PHANTEKS marka kasa kullanıyorum. Güncel kullandığım kasa Enthoo Pro Camlı versiyonu. Bu markadan önce piyasada iyi olan birkaç markanın en iyi kasalarını da kullandım. Hatta bir ara 3 kasada ard arda aynı sistemi test etme fırsatım oldu. PHANTEKS Enthoo Pro kendisinden 3 kat pahalı kasadan havalandırma olarak daha başarılıydı. Bütçenize ve zevkinize göre değerlendirebilirsiniz modellerini.

KS

kedekraqn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Senelerdir PHANTEKS marka kasa kullanıyorum. Güncel kullandığım kasa Enthoo Pro Camlı versiyonu. Bu markadan önce piyasada iyi olan birkaç markanın en iyi kasalarını da kullandım. Hatta bir ara 3 kasada ard arda aynı sistemi test etme fırsatım oldu. PHANTEKS Enthoo Pro kendisinden 3 kat pahalı kasadan havalandırma olarak daha başarılıydı. Bütçenize ve zevkinize göre değerlendirebilirsiniz modellerini.
Türkiye'de satılmıyor heralde bu kasa Amazon da buldum ama yurt dışından geliyor

Deep Cool hoşuma gitti kulaklığımm Jack girişli hem kulaklık hem mikrofon için deep coolda göremedim varsa onu tercih edebilirim

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri