- Tepki
- 13
Merhabalar bu sisteme ileride rx 6700 de eklenecek (işlemciyi de düz 5600la değiştirebilirim) bu kasa küçük mü kalır hava sirkülasyonu sağlanır mı?
PSU 650w yeteri kadar besler merak etmeyin. Kasa boyutu olarakta çok küçük değil normal konumda.
Merhabalar bu sisteme ileride rx 6700 de eklenecek (işlemciyi de düz 5600la değiştirebilirim) bu kasa küçük mü kalır hava sirkülasyonu sağlanır mı?
Güzel görünüyor, mümkünse rami 16 yapın. rx6700 eklenebilir sorun yok. Kasa mesh zaten, hava alımı konusunda problemi olmayacaktır.
PSU 650w yeteri kadar besler merak etmeyin. Kasa boyutu olarakta çok küçük değil normal konumda.
Ramden iki adet alacağım evet. Teşekkür ederim epey kararsız kalmıştım sanırım yarın alacağım.Güzel görünüyor, mümkünse rami 16 yapın. rx6700 eklenebilir sorun yok. Kasa mesh zaten, hava alımı konusunda problemi olmayacaktır.
Hayırlı uğurlu olsun.Ramden iki adet alacağım evet. Teşekkür ederim epey kararsız kalmıştım sanırım yarın alacağım.
Rica ederim, hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Ramden iki adet alacağım evet. Teşekkür ederim epey kararsız kalmıştım sanırım yarın alacağım.