Soru Kasa Önerisi

Dsedal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
Amd 7500F
Ekran Kartı
Asus RTX 5060
Merhabalar arkadaşlar, sistemi az çok topladım kasa kısmı kaldı bu sisteme uygun kasa önermenizi rica ediyorum hava akışı sorunu yaşatmayacak üzmeyecek bir kasa arıyorum
Fazeon F6 modeli kafama yattı kullanan yorumu olan var mı (fotosu var)

Ekli dosyalar

• IMG_1037.png
    IMG_1037.png
    308.9 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_1038.png
    IMG_1038.png
    987.8 KB · Görüntüleme: 22

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
Toplam kasa dışı 45 bin yapıyor kasa dahil 50 bine okeyiz
Enermax fazlasıyla işini görür :

Bütçe cıkarsa diye atıyorum rengine takılma fiyat uygunsa düşünmeden al geç derim ön ve üst panelde 360 MM sıvı soğutma desteği var 16 Cm yüksekliğe kadar kule tipi soğutucu takabilirsin.

KS

Dsedal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enermax fazlasıyla işini görür :

Bütçe cıkarsa diye atıyorum rengine takılma fiyat uygunsa düşünmeden al geç derim ön ve üst panelde 360 MM sıvı soğutma desteği var 16 Cm yüksekliğe kadar kule tipi soğutucu takabilirsin.

Teşekkürler hocam

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
736
Listedeki sistem İtopya üzerinden tek tek parça toplama sistemi ???
Şimdi burada listede.
Anakart. Gigabyte A620M H bu çok çok zayıf A serisinden
B650 serisinden bakmaya çalışın.

Bunun için ek yükseltme masrafı için: Soğutucu Rampage sıvı soğutucu bunun yerine tekli veya ikili kule 4 veya 6 ısı borulu soğutucu seçerseniz ki bunlar 1000-1400 Tl arasındadır.

Ayrıca bütün parçaları tek bir yerden toplama bunun bir avantajı yok ise farklı yerlerden de avantajlı fiyata sahip ürünler alınabilir

KS

Dsedal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Listedeki sistem İtopya üzerinden tek tek parça toplama sistemi ???
Şimdi burada listede.
Anakart. Gigabyte A620M H bu çok çok zayıf A serisinden
B650 serisinden bakmaya çalışın.

Bunun için ek yükseltme masrafı için: Soğutucu Rampage sıvı soğutucu bunun yerine tekli veya ikili kule 4 veya 6 ısı borulu soğutucu seçerseniz ki bunlar 1000-1400 Tl arasındadır.

Ayrıca bütün parçaları tek bir yerden toplama bunun bir avantajı yok ise farklı yerlerden de avantajlı fiyata sahip ürünler alınabilir
Hocam anakartı değiştirmeyi ben de düşünüyorum
Parçaları ayrı ayrı yerlerden toplasam fiyat açısından avantajlı olabilir evet ama hepsinin itopya olma sebebi vade farksiz 5 taksit yapmaları diğer çok yere baktım neredeyse hepsinde vade farksiz 3 taksit var en fazla, 5-6 taksit yapanlar da fark alıyor fıyat 60 binlere ulaşıyor

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
Hocam anakartı değiştirmeyi ben de düşünüyorum
Parçaları ayrı ayrı yerlerden toplasam fiyat açısından avantajlı olabilir evet ama hepsinin itopya olma sebebi vade farksiz 5 taksit yapmaları diğer çok yere baktım neredeyse hepsinde vade farksiz 3 taksit var en fazla, 5-6 taksit yapanlar da fark alıyor fıyat 60 binlere ulaşıyor
Sistemdeki sıvı soğutmayı şimdi fark ettim onu iptal edip aynı bütçeye ayrıyeten Thermalright 360 Mm alabilirsin
taksitle.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri