Kasa PSU sıkıntı çıkarırmı

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Yok hocam bütçenize uygunsa gayet güzel sistem fakat pchocasının çıkaracağı sistem biraz daha f/p olabilir diye onu beklerdim ama herhangi bir açıklama gelmedi hâlâ.Yani o 3060 çıkmazsa sizi üzebilir o yüzden bütçe varken almak en mantıklısı donanımlar sizi üzmez merak etmeyin.

KS

furkannxn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yok hocam bütçenize uygunsa gayet güzel sistem fakat pchocasının çıkaracağı sistem biraz daha f/p olabilir diye onu beklerdim ama herhangi bir açıklama gelmedi hâlâ.Yani o 3060 çıkmazsa sizi üzebilir o yüzden bütçe varken almak en mantıklısı donanımlar sizi üzmez merak etmeyin.
Sipariş verdim zaten kasa değişmiş o yüzden dedim

2k da oynasam yeterli olurmu

KS

furkannxn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Teşekkürler

Monitör olarakta bunu aldım uygunmudur
Güzel monitör, sadece 24 daha uygun 27 de piksek görünüyor diyenler var.
Kötğ değil ama almadan konu açarsanız indirimde ya da daha fiyat performans ürün önerisi gelebilir. Güle güle kullanın.

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Giriş seviyesi bir güç kaynağı ancak problem yaşayacağınız zannetmiyorum. Monitör doğru tercih olmuş. Gerçek 8 bit olduğu için problem yaşayacağınızı çok zannetmiyorum. Piksel aralığına bakmak gerek ancak kötü olduğunu zannetmiyorum. Hayırlı olsun güzel tercihler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri