pc bileşenleri sökme ihtimalliniz varsa öle yapın sallandıkca zarar görme ihtimali varSelam arkadaşlar, kasamı 3 gündür aracımda yan koltukta ordan oraya taşımak zorunda kaldım, kasada 2060 çift fanlı ekran kartı var bi sıkıntı olur mu bu durum?
Şuan açtığımda sıkıntısız çalışırsa bi sıkıntı olmamış demektir dimi?pc bileşenleri sökme ihtimalliniz varsa öle yapın sallandıkca zarar görme ihtimali var
orasını bilemiyorumŞuan açtığımda sıkıntısız çalışırsa bi sıkıntı olmamış demektir dimi?
Sıkıntısız çalışsa bile zarar görüp görmediği belli olmaz. Ekran kartınızı özellikle kutusu varsa korunkalı bir şekilde tutun pcb girişi zarar görürse kart çöp olur kêza anakartın PCIe girişi de zarar görebilir ama sabah çıkar akşam tak sürekli olarakta zarar verebilirsiniz . Neden sürekli sizinle seyahat ediyor işiniz gereği mi biri kullanmasın diye mi hırsızlıktan çekindiğiniz için mi ?Şuan açtığımda sıkıntısız çalışırsa bi sıkıntı olmamış demektir dimi?
Yok bu aralar kasaya sıvı soğutucu taktıracaktım bi türlü takamadılar şu gün gel bu gün git diye diye ondanSıkıntısız çalışsa bile zarar görüp görmediği belli olmaz. Ekran kartınızı özellikle kutusu varsa korunkalı bir şekilde tutun pcb girişi zarar görürse kart çöp olur kêza anakartın PCIe girişi de zarar görebilir ama sabah çıkar akşam tak sürekli olarakta zarar verebilirsiniz . Neden sürekli sizinle seyahat ediyor işiniz gereği mi biri kullanmasın diye mi hırsızlıktan çekindiğiniz için mi ?
Hocam sadece ekran kartını çıkartmanız yeterli olacaktır.Yok bu aralar kasaya sıvı soğutucu taktıracaktım bi türlü takamadılar şu gün gel bu gün git diye diye ondan