Kasa tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Kasa olarak gamepower warcry almayı düşündüm sonra baktım hava sirkülasyonu konusunda endişem var biraz nasıl yapabilirm felan onun dışında önerebileceğiniz 3000₺ altı kasalar var mı?
Psulu olursa çok iyi olur

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Kasa ve PSU yu ayrı ayrı almanızı öneririm. Kendi önerilerimi aşağıdaki şekilde yapıyorum.

Kasa: Lian Li Lancool II Mesh RGB (Bizzat kullanıyorum muazzam kasa her konuda kesinlikle tavsiye ederim. Uğur hocamın önerisiyle tanıştığım, iyiki de tanıştığım bir kasa. Sırf bu kasa yüzünden Uğur hocaya ara ara dua ederim.)
PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W 80+ Gold Full Modüler

Can Akbaş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
602

TR_Devloper_TR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
COUGAR Blazer Kasa görüntüsü çok güzel

Ekli dosyalar

• x.PNG
    x.PNG
    70.5 KB · Görüntüleme: 19
KS

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Kasa ve PSU yu ayrı ayrı almanızı öneririm. Kendi önerilerimi aşağıdaki şekilde yapıyorum.

Kasa: Lian Li Lancool II Mesh RGB (Bizzat kullanıyorum muazzam kasa her konuda kesinlikle tavsiye ederim. Uğur hocamın önerisiyle tanıştığım, iyiki de tanıştığım bir kasa. Sırf bu kasa yüzünden Uğur hocaya ara ara dua ederim.)
PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750 750W 80+ Gold Full Modüler
hocam lian li bilindik bi markamı bilindik marka alayım diye düşünüyorum

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
hocam lian li bilindik bi markamı bilindik marka alayım diye düşünüyorum
Kasa konusunda dünyanın en iyi markalarından biridir Lian Li. Taner abide birçok kez incelemesini yapmıştır ürünlerinin. İnternetten de araştırıp içinizi rahatlatabilirsiniz. Yurt dışında çok sevilen bir markadır Lian Li. Fiyatı sebebiyle Türkiyede alan kişi sayısı az bu sebeple Asus Cooler Master gibi markaların biraz gerisinde kaldı ama yurt dışında çok sevilen ve çok satılan markadır.

Malzeme kalitesi, soğutma performansı vs. üst seviye bir markadır. İçiniz rahat olsun. Bizzat kullanan biri olarak söylüyorum. :)

KS

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Kasa konusunda dünyanın en iyi markalarından biridir Lian Li. Taner abide birçok kez incelemesini yapmıştır ürünlerinin. İnternetten de araştırıp içinizi rahatlatabilirsiniz. Yurt dışında çok sevilen bir markadır Lian Li.
Bakıcam hocam td500 ile arasında kaldım şuan akakçede takibe koyayım bakalım hangisi uygun gelir özelliklere göre alıcam inşallah sağolun tavsiyeniz için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri