Kasa Tavsiyesi

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,482
Anakartım B450M-A PRO MAX
Ekran kartım sapphire pulse rx6600

Aerocool Zauron Saturn Full Tempered Glass Yan Panel, 2x12cm FRGB Fanlı, Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (AE-ZRNS) https://www.amazon.com.tr/dp/B08P1ZKNLX?ref_=cm_sw_r_apann_dp_F0TPVJ2N5YDVKKQZ0VED kasayı almayı düşünüyorum sizce sistem için uygun mu ekran kartı sığar mı ?
Hava akışı güzel olmaz bu attığım kasa daha iyi olur kart çok rahat sığar.

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Anakartım B450M-A PRO MAX
Ekran kartım sapphire pulse rx6600

Aerocool Zauron Saturn Full Tempered Glass Yan Panel, 2x12cm FRGB Fanlı, Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (AE-ZRNS) https://www.amazon.com.tr/dp/B08P1ZKNLX?ref_=cm_sw_r_apann_dp_F0TPVJ2N5YDVKKQZ0VED kasayı almayı düşünüyorum sizce sistem için uygun mu ekran kartı sığar mı ?
Güzel insan eğer sıvı soğutma (360) kasanın önünde de olabilir diyorsanız hem uygun hem de kasanın soğutması açısından hava akışı üst seviyelerde olan kasa Dark Guardian Pro öneririm. Ben kullanıyorum kasamın önüne takılı sıvı soğutmam var 360 üste ve arkada 3 çıkış fanı var ve kasanın altında güç kaynağının üstüne iki tane fanım var ve kasa yaz aylarında 55 üstüne çıkmadı o da işlemci sıcağı ortalama hep 50 lerde oldu. yük halinden bahsediyorum. Yük olmadan kasamın ortalama sıcaklı 30 kış aylarında bu sıcaklık 25 oluyor ki bazen alt fanları durduruyorum :)

Ekli dosyalar

• muamma.jpg
    muamma.jpg
    148.6 KB · Görüntüleme: 5

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,482
Güzel insan eğer sıvı soğutma (360) kasanın önünde de olabilir diyorsanız hem uygun hem de kasanın soğutması açısından hava akışı üst seviyelerde olan kasa Dark Guardian Pro öneririm. Ben kullanıyorum kasamın önüne takılı sıvı soğutmam var 360 üste ve arkada 3 çıkış fanı var ve kasanın altında güç kaynağının üstüne iki tane fanım var ve kasa yaz aylarında 55 üstüne çıkmadı o da işlemci sıcağı ortalama hep 50 lerde oldu. yük halinden bahsediyorum. Yük olmadan kasamın ortalama sıcaklı 30 kış aylarında bu sıcaklık 25 oluyor ki bazen alt fanları durduruyorum :)
Hocam arkadaşın bütçesi MAX 1000 TL miş

Muamma61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Hocam arkadaşın bütçesi MAX 1000 TL miş
Devir öyle bir devir oldu ki ben bu kasayı aldığımda 350 tl vermiştim şimdi 2bin tl zorluyor :) Arkadaşın işi zor kampanya ürün bulursa helal olsun :)

en ucuzu bu kasanın benim önerebileceğim bu gerisi size kalmış :)

KS

yyuksel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hava akışı güzel olmaz bu attığım kasa daha iyi olur kart çok rahat sığar.
eyvallah hocam

Devir öyle bir devir oldu ki ben bu kasayı aldığımda 350 tl vermiştim şimdi 2bin tl zorluyor :) Arkadaşın işi zor kampanya ürün bulursa helal olsun :)

en ucuzu bu kasanın benim önerebileceğim bu gerisi size kalmış :)
hocam kasayı zaten 8-9 ay ya kullanırım ya kullanmam amaç arada keyif yapmak o yüzden fazla para harcamak istemiyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri