21.000-25.000 TL Kasa Tavsiyesi

ayk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
Intel veya amd
Ekran Kartı
Rtx
Arkadaşlar. Oglum için 20-25 bin arası kasa almak istiyorum. Bilgisayar bilgim yok.
1-oglum yazılım öğrenmek istiyor . Python ile başlayacak.
2- doğal olarak oyunda oynayacak

Sorularım;
-Ekran kartı 12 veya 16 GB olsun diyor. Bakıyorum fiyatları çok pahalı.
-AMD veya Intel işlemci arasında ne fark var bilmiyorum.
-intel daha iyi olur diyorlar
-rtx 4 bin serisi olursa daha iyi olur yazmışlar genelde forumda yada ben öyle gördüm.
-uzun soluklu, yazılım konusunda ön planda olacak, oyunda oynatacak ve bana uzun süre masraf çıkarmayacak yukarıda yazdığım konular ile ilgili tavsiyede bulunabilirmisiniz. Sadece kasa
Teşekkür ederim

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
-intel oyunlarda biraz daha iyi ama 3d modelleme video düzenleme yazılımda vs amd daha

-doğru demiş çünkü 8gb yavaş yavaş yetersiz kalıyor

4000 serisi olunca ateş pahası olacak hocam

hocam ben kendime göre yapıyorum toplayacağım sistem yeterli olacak diye tahmin ediyorum,Allaha emanet olunuz :)

https://www.hepsiburada.com/adata-x...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.55.9 bundan 2 tane

• Beğen
Reactions: ayk
KS

ayk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
-intel oyunlarda biraz daha iyi ama 3d modelleme video düzenleme yazılımda vs amd daha

-doğru demiş çünkü 8gb yavaş yavaş yetersiz kalıyor

4000 serisi olunca ateş pahası olacak hocam

hocam ben kendime göre yapıyorum toplayacağım sistem yeterli olacak diye tahmin ediyorum,Allaha emanet olunuz :)

https://www.hepsiburada.com/adata-x...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.55.9 bundan 2 tane

Teşekür ederim cevabınız için. Tavsiye edebileceğiniz hazır bir sistem var mı.

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
@ayk Allah yar ve yardımcın olsun abim zamanında alırken biz de çok uğraştık ben de bilirim pc almanın zorluğunu

Teşekür ederim cevabınız için. Tavsiye edebileceğiniz hazır bir sistem var mı.
gençler ben ne zamandır hazır sistem takip etmiyorum yardım edin şu abinize @Sahuraka @Grande Terim @silentflex

@ayk hocam şu sistem var +1 yıl garanti ve anakart yükseltmesi yaparak almanızı öneririm (anakart yükseltmesi olmasa da olur,yalnız gençer gsming in sipariş getirmesi baya sürüyor haberiniz olsun)

@ayk Allah yar ve yardımcın olsun abim zamanında alırken biz de çok uğraştık ben de bilirim pc almanın zorluğunu

gençler ben ne zamandır hazır sistem takip etmiyorum yardım edin şu abinize @Sahuraka @Grande Terim @silentflex

@ayk hocam şu sistem var +1 yıl garanti ve anakart yükseltmesi yaparak almanızı öneririm (anakart yükseltmesi olmasa da olur,yalnız gençer gsming in sipariş getirmesi baya sürüyor haberiniz olsun)

https://www.gencergaming.com/pch-v4.1 bunda monitör dahil fiyat varmış fark etmedim hocam gözün kapalı al

Son düzenleme:
  • Beğen

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
  • Beğen

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar