- Konu Sahibi
İşte ben çok nadir oynuyorum o yüzden 2k için en iyisi olsun diye 5070 ti seçtim biraz da fiyata baktım açıkçasıeğer 4k da oynıyacaksan 5080
İşte ben çok nadir oynuyorum o yüzden 2k için en iyisi olsun diye 5070 ti seçtim biraz da fiyata baktım açıkçasıeğer 4k da oynıyacaksan 5080
3 bin tl daha ekle 5080 alın galax ında soğutması iyidir https://www.gaming.gen.tr/urun/4784...-birebir-degisim-garantili-pragmata-hediyeli/ben 5080 pahalıdır diye fiyatlarına hiç bakmadım uçuk bir şey değilse alabilirim tabii ki
Tamamdır benim gitmem lazım yarın görüşürüzTamamdır onu da değiştiriyorum o zaman kasa ve ekran kartını değiştiricem buna bağlı psu da değişir diğer parçalar tamamsa bir de ram kalıyor monitörü kasadan saymadım şu anlık ben onun üzerine biraz daha araştırabilirim
İyi geceler teşekkür ediyorum tekrardan yardımınız içinTamamdır benim gitmem lazım yarın görüşürüz
Güzel soğutma ama daha iyileri varTamam teşekkür ediyorum biraz geç gördüm kusura bakmayın
Psu zaten artık 1000w düşünüyorum bugün biraz daha araştırma yaptım sistem maksimum 750 watt çekicek ama 850 watt psu biraz zorlanır bence 1000watt psular arasında kaldım biraz açıkçası sizin dediğiniz iyi ama redditte falan overkill diyorlar biraz bana corsair rm1000x önerileri geldi sizce hangisini almalıyım ikisi de aynı fiyat gibi ama
Bir de sıvı soğutmanız da iyi derken iyi anlamında mı dediniz idare eder anlamında mı aklıma takıldı kusura bakmayın
Öneriniz ne olur meselaGüzel soğutma ama daha iyileri var
Bunu daha fiyat performans olduğu için mi seçtiniz?
Evet deepcool güzel soğuturBunu daha fiyat performans olduğu için mi seçtiniz?
Arada 3k fark var bu benim için o kadar önemli değil hangisi daha iyi soğutuyorsa onu almak tercihim şahsen bana arkadaşlarım falan da onu önerdiği için onu seçmiştimEvet deepcool güzel soğutur
Size kalmışArada 3k fark var bu benim için o kadar önemli değil hangisi daha iyi soğutuyorsa onu almak tercihim şahsen bana arkadaşlarım falan da onu önerdiği için onu seçmiştim
Size kalmış
link atsanıza sıvı soğutmanın
ama bence deepcool almalısınız akakçe de son 1 yılın en düşük fiyatında genelde 5000 tl deepcool ama indirimdeyken alınmalı deepcool