- Tepki
- 1
Merhaba arkadaşlar, kasanin önünde 2 tane toz filtresi var ama içeriye ince toz alıyor bunun için önerebileceğiniz sünger var mı? İnternette araştırdım bulamadım.
Kardeşimin kasa da süngerlerden var hiç toz almıyor ama kasa kalitesiz aliexpress te buldum dediğim süngerlerden lakin kargoydu vergiydi baya okkalı oluyor.Öyle bir şey yok. Toz her türlü girecek kasaya. Toz filtreleri bunu azaltmakla yükümlü ki ne kadar sık dokulu o kadar içeri az hava girmesi demek olduğu için aslında hava akışı için eksi bir özelliktir. Standart halindeki filtreler kalsın daha fazlasını düşünmeyin.
Bana kalırsa belirli süreler arasında temizlersen hiç bir sorunla karşılaşmazsın. Öne alsan yukardan toz giricek, arkadan girecek vesaire vesaire. İlla bir yerden giriyor o toz hocamKardeşimin kasa da süngerlerden var hiç toz almıyor ama kasa kalitesiz aliexpress te buldum dediğim süngerlerden lakin kargoydu vergiydi baya okkalı oluyor.
Hava akışını engellemez mi Hocam?Alternatif şeyler yok. Fakat toz filtresinin arkasına döşemelik ince süngerler var. Onlardan yapıştırırsan, sünger tozu tutmada daha başarılı. İnce tozlar önden geçse de, süngere yapışacaktır. Uzun kullanımda illaki yine toz olur kaçısın yok ama, en azından süreyi uzatabilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 621
Hava akışını engellemez mi Hocam?
Teşekkürler. Önereceğiniz bir ürün var mı Hocam?Bu süngerler gözle görülemeyecek kadar ince deliklere sahip. Anca kıvırarak görebilirsiniz. İnce bir tabaka koyduğunuzda hiç bir şey olmaz![]()
Teşekkürler. Önereceğiniz bir ürün var mı Hocam?
Engellemiyor, yukarıda eklediğim resimdeki gibi olması gerek, yorgancılardakiler daha sık, hiç tavsiye etmem hem hava akışını azaltıyor. Not: denedi.Hava akışını engellemez mi Hocam?
Eklediğim resimdeki gibi olacak bunlar daha sık, yukarıda dediğim gibi kardeşimin kasada o süngerden var ve sıfır toz, ama bulması zor.Alternatif şeyler yok. Fakat toz filtresinin arkasına döşemelik ince süngerler var. Onlardan yapıştırırsan, sünger tozu tutmada daha başarılı. İnce tozlar önden geçse de, süngere yapışacaktır. Uzun kullanımda illaki yine toz olur kaçısın yok ama, en azından süreyi uzatabilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 621
Ben bunlar yalıtım malzemesi başka bir şey.Kardeşimin kasa da süngerlerden var hiç toz almıyor ama kasa kalitesiz aliexpress te buldum dediğim süngerlerden lakin kargoydu vergiydi baya okkalı oluyor.