Kasa Toz Filtresi İnce Tozları Çekiyor!

Mehmet Emre Yildirim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar, kasanin önünde 2 tane toz filtresi var ama içeriye ince toz alıyor bunun için önerebileceğiniz sünger var mı? İnternette araştırdım bulamadım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Öyle bir şey yok. Toz her türlü girecek kasaya. Toz filtreleri bunu azaltmakla yükümlü ki ne kadar sık dokulu o kadar içeri az hava girmesi demek olduğu için aslında hava akışı için eksi bir özelliktir. Standart halindeki filtreler kalsın daha fazlasını düşünmeyin.

KS

Mehmet Emre Yildirim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Öyle bir şey yok. Toz her türlü girecek kasaya. Toz filtreleri bunu azaltmakla yükümlü ki ne kadar sık dokulu o kadar içeri az hava girmesi demek olduğu için aslında hava akışı için eksi bir özelliktir. Standart halindeki filtreler kalsın daha fazlasını düşünmeyin.
Kardeşimin kasa da süngerlerden var hiç toz almıyor ama kasa kalitesiz aliexpress te buldum dediğim süngerlerden lakin kargoydu vergiydi baya okkalı oluyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220504_074659_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_20220504_074659_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    735.5 KB · Görüntüleme: 48

L0ckeNN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
83
Kardeşimin kasa da süngerlerden var hiç toz almıyor ama kasa kalitesiz aliexpress te buldum dediğim süngerlerden lakin kargoydu vergiydi baya okkalı oluyor.
Bana kalırsa belirli süreler arasında temizlersen hiç bir sorunla karşılaşmazsın. Öne alsan yukardan toz giricek, arkadan girecek vesaire vesaire. İlla bir yerden giriyor o toz hocam :D Bütçe sıkıntınız yoksa alabilirsiniz orası ayrı bir şey :)

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98

Daha farkli opsiyonlarıni bakabilirsin sitesinden.

Nuri Tarık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51
Toz illa kasanın içine girecektir. Bunun azaltmasını sağlayabilirsiniz sadece.. Yüzde yüz toz geçirmeyen bir filtre yoktur..

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,371
Alternatif şeyler yok. Fakat toz filtresinin arkasına döşemelik ince süngerler var. Onlardan yapıştırırsan, sünger tozu tutmada daha başarılı. İnce tozlar önden geçse de, süngere yapışacaktır. Uzun kullanımda illaki yine toz olur kaçısın yok ama, en azından süreyi uzatabilirsin.

sunger.jpg

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
Alternatif şeyler yok. Fakat toz filtresinin arkasına döşemelik ince süngerler var. Onlardan yapıştırırsan, sünger tozu tutmada daha başarılı. İnce tozlar önden geçse de, süngere yapışacaktır. Uzun kullanımda illaki yine toz olur kaçısın yok ama, en azından süreyi uzatabilirsin.

Ekli dosyayı görüntüle 621
Hava akışını engellemez mi Hocam?

KS

Mehmet Emre Yildirim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

Ekli dosyayı görüntüle 621
Eklediğim resimdeki gibi olacak bunlar daha sık, yukarıda dediğim gibi kardeşimin kasada o süngerden var ve sıfır toz, ama bulması zor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri