Kasa Ve Güç Kaynağı Hakkında

Than SKYWALKER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Merhabalar,

Gamepower Warcy Yada Gamepower Warcry Compact Kasa Almayı Düşünüyorum Hava Sirkülasyonları İyimidir Ve Gamepower PSU Lar Eskisi Kadar Kalitesizmidir Eskiden Bomba C4 İbareleri Kullanıyorlardı Gamepower PSU Lar İçin Durum Hala Aynımı Ve Bu Warcry Serisi 2 Kasa Hava Sirkülasyonu İyimidir?

Moderatörün son düzenlenenleri:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Gamepower Warcy Yada Gamepower Warcry Compact Kasa Almayı Düşünüyorum Hava Sirkülasyonları İyimidir Ve Gamepower PSU Lar Eskisi Kadar Kalitesizmidir Eskiden Bomba C4 İbareleri Kullanıyorlardı Gamepower PSU Lar İçin Durum Hala Aynımı Ve Bu Warcry Serisi 2 Kasa Hava Sirkülasyonu İyimidir?
Bu tarz kasaların babası olan Lian Li Dynamic serisi bile çok çok iyi bir hava akışına sahip değil. Bu kasaları hiç yorumlamıyorum bu yüzden. Yine de bu tarz bir kasa alacaksınız Lian Li seçimi yapın derim.

GamePower, GameBooster, Rampage, PowerBoost vb. hiçbir PSU ürününü önermem temelde.

ForzaX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
107
Bu tarz kasaların babası olan Lian Li Dynamic serisi bile çok çok iyi bir hava akışına sahip değil. Bu kasaları hiç yorumlamıyorum bu yüzden. Yine de bu tarz bir kasa alacaksınız Lian Li seçimi yapın derim.

GamePower, GameBooster, Rampage, PowerBoost vb. hiçbir PSU ürününü önermem temelde.
Bunlara ek olarak Hadron, Platoon ve Everest Psular da kötü. Fsp, High Power, Seasonic, Cooler Master, Aerocool bu işi hakkıyla yapanlardır.

Alpi37

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
58
Merhabalar,

Compact modeli sıcaklık açısından daha iyi bir tercih olacaktır. PSU'lar hakkında bir bilgim yok fakat PSU bilgisayara elektrik sağlayan parça olduğu için ucuza kaçılmaması gerekir. Daha çok bilinen ve ismini duyurmuş markaları tercih etmek daha iyi olacaktır.

Asus. Rog strix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Fark maxima V20 öneririm mesh bir yapıya sahip warcry gösteriş kasası

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri