Öneri Kasa Ve Monitör Öneri 76K

KS

toroman82

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Güzel güzel bide stabilizerlere keçe mod yaparsın

Bence atlantis kendi haliylede çok hoş :D Nereye yaptıracaksın custom?
Matfix customs Instagramda var

Hocam benim aslında benle yaşıt bı kuzenim var benim yaşıtım klavye mouse fln ben bütün herşeyi ondan öğrendim kasa bileşenleri olarak ben daha bilgiliyim oda klavye mouse olarak daha bilgili ama o şuan telefon numarası değiştirmiş normalde hep ben ona sorarım hatta onun YouTube kanalıda var swarcow ismi belki bilirsiniz

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Matfix customs Instagramda var

Hocam benim aslında benle yaşıt bı kuzenim var benim yaşıtım klavye mouse fln ben bütün herşeyi ondan öğrendim kasa bileşenleri olarak ben daha bilgiliyim oda klavye mouse olarak daha bilgili ama o şuan telefon numarası değiştirmiş normalde hep ben ona sorarım hatta onun YouTube kanalıda var swarcow ismi belki bilirsiniz
Anaa sen swarcowun kuzeni misin şeldmsösö

Matfixi biliyorum ya

Efendim

KS

toroman82

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Hocam kulaklık steel series artics pro
Klavye kasası sizin dediğiniz ajaaz kasa
Switcleri akko cream blue olanları iptal ett
tim ouetemu şefaf switch yaptım moues pad tiger gamıng longhyun aldım mikrofunuda hyperx qadcast aldım

@Greewe

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam kulaklık steel series artics pro
Klavye kasası sizin dediğiniz ajaaz kasa
Switcleri akko cream blue olanları iptal ett
tim ouetemu şefaf switch yaptım moues pad tiger gamıng longhyun aldım mikrofunuda hyperx qadcast aldım
Hocam neden outemu aldınız piyasadaki en kötü marka
Mousepad seçimi çok iyi

Kulaklık dt990+ses kartı yapabilirdin yanlış hatırlamıyorsam swarcowda öyle yapmıştı

KS

toroman82

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Hocam neden outemu aldınız piyasadaki en kötü marka
Mousepad seçimi çok iyi

Kulaklık dt990+ses kartı yapabilirdin yanlış hatırlamıyorsam swarcowda öyle yapmıştı
Hocam ouetemu nün yayını fln her şeyini değiştiricem şefef olduğu için aldım birde aldığım keycapslere olmuyordu akkolara

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Arkadaşlar hem yayın açıp hem oyun oynayacağım PC önerirmisiniz Intel işlemcili olsun 3 monitör istiyorum 2 yatay 1 pivot önerir misiniz ıps panel ve 4k olursa çok sevinirim bütçe=76k
hocam 4k 3 adet monitör yapacağınız en büyük hata olur yani ets, simülatör vs tarzı oyunlar oynamayacaksanız tek 4k yapın çünkü sırf monitörlere 40-45k gidiyor

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
hocam 4k 3 adet monitör yapacağınız en büyük hata olur yani ets, simülatör vs tarzı oyunlar oynamayacaksanız tek 4k yapın çünkü sırf monitörlere 40-45k gidiyor
Bence para sıkıntısı yok baksana dediğim herşeyi aldı custom klavye için

Mouseyi direk aldı

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
burası 76.036TL

kasa beyaz istersen siyah alırsın burası da 9k yapıyor eğer bütçem yetmezse dersen işlemci ve anakarttan kısarız

Son düzenleme:
KS

toroman82

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
burası 76.036TL

kasa beyaz istersen siyah alırsın burası da 9k yapıyor eğer bütçem yetmezse dersen işlemci ve anakarttan kısarız
Hocam 13900k'yı 360mmyle soğutamayız en az 420mm lazım kasada 420mm desteklemiyo galiba

@Hüsom

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri