En sık karşılaştırılan ve hangisinin daha iyi olduğu pek bilinmeyen iki ürünün karşılaştırmasını, artılarını eksilerini söyleme amaçlı bu konuyu açtım. Snowman T6 Ultra ID Cooling SE-224-XT-R TDP'si bilinmiyor. 180 W TDP...
www.technopat.net
Bu konuda T6 Ultra'yı bayağı kötülemişler. Sizce biraz daha fazla verip daha kaliteli bir şey alınmalı mı?
Daha fazla derken ne kadar fazla vereceğine göre değişir.
Konuda fan sesi olduğunu söylemişler, başka kötüleyen yorum görmedim.
Yani performans veya başka bir şey yazmamışlar, sadece fan ses yapıyor demişler.
Zaten T6 Ultra dediğimiz soğutucu F/P model. Yani en az para ile en etkili sonuç için.
Ben uzun süre DA'da aktiftim. Orada belki yüzlerce kişiye önerdik. Hepsi de sonuçtan memnundu.
Ghz ve ısı dereceleri var.
forumdada sıkça önerilen t6 ultra sogutucunun ryzen 3600 ile 4250 mhz de stok sogutucu ile kıyaslamasını ve 4500 mhz de oyunlardaki sıcaklık değerlerini içeren bir video almayı düşünen arkadaşların işine yarayabilir 1598004317 ilk fotograf stok fan auto ayarlarda işlemci ile prime 95 10...
forum.donanimarsivi.com
Burada da detaylı incelemesi mevcut.
Merhaba, yaklaşık bir hafta önce işlemcim için bu soğutucuyu alıp alttaki konuda incelemiştim. İnceleme: https://donanimarsivi.com/forum/konu/snowman-6-bakir-borulu-rgb-cift-fanli-f-p-cpu-sogutucu.68967/ Forumda Ryzen 5 3600 için sıcaklık problemi konuları çoğalınca bu soğutucunun birde test...
forum.donanimarsivi.com
Zaten videoda da her türlü test vardı.
350~400 TL ödediğin bir ürün için bunlar gayet iyi değerler.
Eğer bir ürünü araştıracaksan, kullanan insanların test ve yorumlarına bakman daha doğru olur.
YouTube'da T6 Ultra veya T6 Ultra test yazarsan, pek çok farklı kullanıcının testlerini bulabilirsin.
Önceki mesajlarda da söylemiştim.
Bu, senin ısınma sorununu çözecek bir soğutucu.
Daha fazla para verip, farklı bir model tercih etmek sana kalmış.
Yüksek ücret ödeyeceksen sıvı soğutma al diye de yine geçmiş mesajlarda belirtmiştim.