Kasa yer Önerisi

numan61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]Selamün Aleyküm Arkadaşlar

[/font][/font]
[font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]Thermaltake V200 600W 80Plus 3X Pure Plus RGB Fanlı Midtower Gaming Kasa'm var ve Kasada yerine Sigmadıgı için büyük geldigi için bende İşaretlediğim yere koydum ortaladim Hava akışı vs. için Ortaladim Kasa'nin yerde durmasi kötüymuş heralde Sizce altina filan birşey koyayimmi yüksek durmasi için yoksa birşey olmazmi iyimi yeri bunu bi öğrenmek istedim...

Şimdiden Teşekkürler[/font]
[/font]

https://prntscr.com/qh7gf9

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kasa yerde durabilir bir sıkıntı yok bir eksi durum yok yani. Ancak benim size tavsiyem çekmecenin olduğu yere üstte alın kasayı hem yerden yüksekte daha fazla hava akışı olur oksijen yukarıya çıkmaya meilli bir şey olduğundan yani sizi için bir mahsuru yoksa dediğim yerde olması daha iyi olacaktır.

KS

numan61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kasa yerde durabilir bir sıkıntı yok bir eksi durum yok yani. Ancak benim size tavsiyem çekmecenin olduğu yere üstte alın kasayı hem yerden yüksekte daha fazla hava akışı olur oksijen yukarıya çıkmaya meilli bir şey olduğundan yani sizi için bir mahsuru yoksa dediğim yerde olması daha iyi olacaktır.

Oraya sıgmıyor reis ya cekmegi cikarmam gerekiyor öyle yapincada  tam sıgıyor ama yanlar 0-0 oluyo resmen

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Onu demiyorum masanın üzerine diyorum çekmecenin olduğu yere üzerine. Zaten artık çoğu PC kasası bu tarz koyuluyor sizin için sıkıntı yoksa monitör vs. ile sığıyorsa öyle yapın.

KS

numan61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Onu demiyorum masanın üzerine diyorum çekmecenin olduğu yere üzerine. Zaten artık çoğu PC kasası bu tarz koyuluyor sizin için sıkıntı yoksa monitör vs. ile sığıyorsa öyle yapın.

Anladim pardon işte oraya koyamiyorum AOC 23.8" 24G2U ekran var 2 tanede höpörlor var tam işte masa yukari alamiyorum yani tek koya bilcegim yer şuanlik alt kısım ama en kisa zamanda bitane uzun masa almak lazim dedigin şekilde o tarz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anladım sizi sorun yok kasa önü ve arkası 10 cm kadar hava alacak bir yerde olsun yeter hiçbir sorun teşkil etmiyor nerede olduğu. Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri