Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımKasada Güç Kaynağının Olduğu Yerde Sadece İki Vida Deliği Var Ve Güç Kaynağınınkilerle Uyuşmuyor
Güç kaynağı yanlamasına takılıyor olabilir mi ? Yanlamasına da takılmıyorsa kasa hatalı üretilmiş demektir, başka bir anlamı yok, arka tarafta 4 lü vida yuvası da göremedim büyük bir hata var yani.
Güç kaynaklı kasaya gerek yok bende var güç kaynağı. Aslında kasam da var ama soğutucum sığmıyor. Artı ekran kartı için iyi denilebilecek bir alanı var ama ekran kartını sabitlemek için vida deliği yok ve bendeki ekran kartı kıl payı oraya olduğu için ileride daha büyük bir tane alırsam sorun çıkmaması için bu kasayı seçtim. Artı olarak eatx bir anakart alırsam ona da desteği var. Ve fanları da bayağı iyi bu anakart her ihtiyacıma cevap veriyor bana böyle bir kasa lazım ve böyle bir kasa sıfırda benim verdiğimin kim bilir kaç katına patlar bu yüzden ikinci el istiyorum.
İkinci el ürünler hakkında bilgim yok, bilgili arkadaşlar yardımcı olur. Sahibinden ve letgoya bakabilirsin ya da Facebook'ta sayfalara göz atın ucuz ürünler oluyor.