Kasadan Gelen Garip Ses?

sadasd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Merhaba psu dan geldiğini düsündügüm bu ses nedir? pc hazır sistem olarak qp.com.tr den alındı.Ne yapmalıyım? sizce psu dan mı geliyor?
Kasa corsair spec delta 650psu versiyonu.

İlgili ses

qp.com.tr ye böyle bir mail attım ancak şimdi ne bu pc ile uğraşacak halim ne kargosuyla falan vaktim yok.aldık başımıza belayı.
IMG_20230107_052524.jpg

Son düzenleme:

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
fan sürtüyor ilk önce sesin kaynağını bul belki normal fanlardır kabloya takıldı mı diye kontrol et sonra psu'ya dokun eğer bir içinde bir sürtünme varsa elininde titremesi lazım anlarsın diye düşünüyorum titrerse elin bil ki psu fanı arızalıdır eğer öyleyse o şekilde çok kullanma ne olduğu belli değil bir an önce ya psu değiştir ya da servise gönder değişim talep et

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Merhaba psu dan geldiğini düsündügüm bu ses nedir? pc hazır sistem olarak qp.com.tr den alındı.Ne yapmalıyım? sizce psu dan mı geliyor?
Kasa corsair spec delta 650psu versiyonu.

İlgili ses

qp.com.tr ye böyle bir mail attım ancak şimdi ne bu pc ile uğraşacak halim ne kargosuyla falan vaktim yok.aldık başımıza belayı.Ekli dosyayı görüntüle 13583
Spec deltaların psularında kronik sorun, benim kasam 2 yıllık, aynı ses bende de var, garanti ile uğraşmak isterseniz değiştirin ama yeni gelende de olabilir bu ses. Bir yıl önce falan başlamıştı bende, o zamanlar çok ötüyordu, bu aralar çok az yapıyor, pc soğukken ilk açtığımda genelde bir kere yapıyor veya yapmıyor, oyun vs açınca susuyor bende deneyimlerime göre. Qpden başka bir psu ile değiştirtebilirseniz daha iyi olur yaparlarmı bilmiyorum, üstüne para koyup kasa değiştirmeyi teklif de edebilirsin.

Son düzenleme:

Layne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
cinler uğrayıp gidiyor qW:ÇDq.W

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri