Kasadan Ses Geliyor

grandevia

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Katılım
6 Eyl 2024
Mesajlar
2
Tepki
0
İyi forumlar,

Yaklaşık bir yıl önce bir bilgisayar aldım ve sorunsuz kullanıyordum. Ancak birkaç ay önce, bilgisayarı açtığım andan kapatana kadar devam eden, rahatsız edici bir "dırrr" sesi gelmeye başladı. Ses, özellikle tır sesi gibi sürekli bir şekilde duyuluyor. Başta çok önemsemedim, ama artık gerçekten rahatsız edici bir hâl aldı çünkü ses sürekli ve hiç kesilmiyor.

Bilgisayarın fanı, ekran kartı mı ya da başka bir parça mı bu sesi yapıyor emin değilim. Fanları izledim herhangi bir takımla vs yok. Ekran kartı fanları çalışmazkende ses geliyor. Bu yüzden neler yapabileceğim konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Ne yapmalıyım, önerileriniz nelerdir?
 

RoysoD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Katılım
2 Eyl 2024
Mesajlar
11
Tepki
4
Ekran kartı fanlarının çalışmadığı zaman da sesin geldiğini söylemişsiniz. Muhtemelen diğer fanlardan kaynaklı bir durum, çalışırken her bir fana hafif dokunarak(orta kısmına) ufak da olsa durmasını sağlayın(zarar vermeyecek seviyede dokunun). O zaman sorunun hangi fandan kaynaklandığını öğrenir ve ona göre hareket edebilirsiniz.
 

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri
Üst