Soru Kasam Destekliyormu

Vorcha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
Ekran kartını dik bir şekilde takmak istiyorum yani fanları dışarı bakıcak şekilde bunun içinde aparat gerekiyormuş aparatı alıcam ama bendeki kasaya bu aparat olurmu acaba?

Ekli dosyalar

• 17681401042942454484644382781524.jpg
    17681401042942454484644382781524.jpg
    843.6 KB · Görüntüleme: 14

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
kasanızın tam marka modeli nedir ?

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
mediamarkt'ta warp başlığında pek çok kasa var. acaba hangisi ? konfigirasyon özelliklerini belirtirseniz bulma şansımız olur.

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/warp.html

bu arada dik ekran kartı montajı hoş olmaya oluyorda pciexpress gibi belli standartları olan bir veriyolunuda uzatıyorsun araya kablo geliyor. belli yan etkilerde olası.

KS

Vorcha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
mediamarkt'ta warp başlığında pek çok kasa var. acaba hangisi ? konfigirasyon özelliklerini belirtirseniz bulma şansımız olur.

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/warp.html

bu arada dik ekran kartı montajı hoş olmaya oluyorda pciexpress gibi belli standartları olan bir veriyolunuda uzatıyorsun araya kablo geliyor. belli yan etkilerde olası.
bilmiyorum hocam gözüme çok iyi geldide ilerde akvaryum kasa geçeceğim ekran kartımda 2x fan akvaryumda diklersem çok boş kalır kararsızım
aldığım kasada bu hocam

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
bilmiyorum hocam gözüme çok iyi geldide ilerde akvaryum kasa geçeceğim ekran kartımda 2x fan akvaryumda diklersem çok boş kalır kararsızım
aldığım kasada bu hocam

mevcut kasanı tam belirleyemedim. kendinden dikey montaj desteği var mı ? o nedenle bilgi bulamadım.

pciexpress uzatma kablosu takılınca yanetki ihtimalleri var. kullandığın kablonun kalitesi uzunluğu v.s. önemli olabilir. ama bu nokta hakkında yeterince tecrübeli değilim. daha bilgili olanlar yorum yapabilir.

kendinden dikey montaj yapılabilen kasalar var zamanı gelince onlarada bakarsın.

her koşulda bu işi yapabilmek için çözümler mevcut incelersin:

KS

Vorcha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
mevcut kasanı tam belirleyemedim. kendinden dikey montaj desteği var mı ? o nedenle bilgi bulamadım.

pciexpress uzatma kablosu takılınca yanetki ihtimalleri var. kullandığın kablonun kalitesi uzunluğu v.s. önemli olabilir. ama bu nokta hakkında yeterince tecrübeli değilim. daha bilgili olanlar yorum yapabilir.

kendinden dikey montaj yapılabilen kasalar var zamanı gelince onlarada bakarsın.

her koşulda bu işi yapabilmek için çözümler mevcut incelersin:

sizce değermi setup kurma hevesim varki adım adım kuruyorum onun için böyle birşey düşünmüstüm kasaya olup olmadığı konusundada net bilgimiz yok zaten başlamadan hiç bulaşmasam iyi olacak gibi duruyor
konu dışı olacak ama kasam full siyah anakart ve ekran kartı için argb sleeved kablo düşündüö hoşuma gidiyor ve 2lisi 2000tl yurt içi ekipmanlarım beyaz setupta beyaz detaylar var 2li setinde siyahı yok sizce beyaz seti alsam kasanın ve setup ın havasını bozarmı

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
sizce değermi setup kurma hevesim varki adım adım kuruyorum onun için böyle birşey düşünmüstüm kasaya olup olmadığı konusundada net bilgimiz yok zaten başlamadan hiç bulaşmasam iyi olacak gibi duruyor
konu dışı olacak ama kasam full siyah anakart ve ekran kartı için argb sleeved kablo düşündüö hoşuma gidiyor ve 2lisi 2000tl yurt içi ekipmanlarım beyaz setupta beyaz detaylar var 2li setinde siyahı yok sizce beyaz seti alsam kasanın ve setup ın havasını bozarmı
mantıklı bir insansınız bende benzer düşünüyorum.

yeni bir kasa alacaksam temelde 4 şey beklerim. görsel güzellik (birincil değil ama belli bir düzeyden güzel olması), mümkün mertebe sessiz olması, kasa içi hava sirkulasyonunu yeterli düzeyde sağlaması, şimdiki komponentlerimle uyumlu olması gelecekte alacağım komponentlere mümkün mertebe uyumlu olması.

dikey montaj kullanıcı bu görsel tarzı çok istemiyorsa bana gereksiz geliyor. google taramama göre bu tür "ring" pcie kablolarını kullandıktan sonra çeşitli yan etkiler yaşayan epey kullanıcı var.

argb sleeved kablolar gerçekten hoş oluyor. zıt renkler yanyana geldiğinde ilgi çekicidir hoş olur. o nedenle futbol takımlarımız bile tamamen yada belli düzeyde zıt renk yada ton kullanır (sarı kırmızı, siyah beyaz gibi)

Son düzenleme:
KS

Vorcha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
mantıklı bir insansınız bende benzer düşünüyorum.

yeni bir kasa alacaksam temelde 4 şey beklerim. görsel güzellik (birincil değil ama belli bir düzeyden güzel olması, mümkün mertebe sessiz olması, kasa içi hava sirkulasyonunu yeterli düzeyde sağlaması, şimdiki komponentlerimle uyumlu olması gelecekte alacağım komponentlere mümkün mertebe uyumlu olması.

dikey montaj kullanıcı bu görsel tarzı çok istemiyorsa bana gereksiz geliyor. google taramama göre bu tür "ring" pcie kablolarını kullandıktan sonra çeşitli yan etkiler yaşayan epey kullanıcı var.

argb sleeved kablolar gerçekten hoş oluyor. zıt renkler yanyana geldiğinde ilgi çekicidir hoş olur. o nedenle futbol takımlarımız bile tamamen yada belli düzeyde zıt renk yada ton kullanır (sarı kırmızı, siyah bön
öncelikle verdiğin geri dönüşler için ve ilk cümlen için teşekkür ederim dik yapmaktan vazgeçtim kasa içi sleeved kablolarıda beyaz alamaya karar verdimki genelde beyaz kulanıyorum kasa içi fanlarını renk açısından bence uyum sağlarki benim için herşeyin beyaz veya siyah olduğu bir setup sadedir illaki bir zıtlık gerek hocam kasa beyazsa ekipmalar setup detayları siyah olmalı aynı şekilde kasa beyazsa zıttı lafı açılmışkende yüzde 65 lik lavye önerin varmı ses tonu hoş olan attack shark x85 he düşündüm ama sonradan nedense soğudum wraithdede 65likler çok pahalı geriye en fp mad 68 kalıyor mouse konusundan alacağım mouse u görmüşşünüzdür zaten
kasa olayına gelecek olursakta verdiğiniz kriterlerin sıralaması bile düşüncem olarak aynı ama kasa alırsam afnsız alırım wraithe lianli beneri fanlar var baya fp alınabilir onlarla doldururum muhtemelen

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
öncelikle verdiğin geri dönüşler için ve ilk cümlen için teşekkür ederim dik yapmaktan vazgeçtim kasa içi sleeved kablolarıda beyaz alamaya karar verdimki genelde beyaz kulanıyorum kasa içi fanlarını renk açısından bence uyum sağlarki benim için herşeyin beyaz veya siyah olduğu bir setup sadedir illaki bir zıtlık gerek hocam kasa beyazsa ekipmalar setup detayları siyah olmalı aynı şekilde kasa beyazsa zıttı lafı açılmışkende yüzde 65 lik lavye önerin varmı ses tonu hoş olan attack shark x85 he düşündüm ama sonradan nedense soğudum wraithdede 65likler çok pahalı geriye en fp mad 68 kalıyor mouse konusundan alacağım mouse u görmüşşünüzdür zaten
kasa olayına gelecek olursakta verdiğiniz kriterlerin sıralaması bile düşüncem olarak aynı ama kasa alırsam afnsız alırım wraithe lianli beneri fanlar var baya fp alınabilir onlarla doldururum muhtemelen
rica ederim kardeşim. lianli o işlerde gerçekten güzel marka.

mouse konusunda, kronik sorunu olmasın, sensörü güçlü/verimli olsun, ele otursun, tekerlek ve clickler kullanıcıyı memnun etsin, yan yazılım düzgün makro desteği aranıyorsa oda ayrı bir konu.

klavye konusunda okadar seçici değilim. ona çok müdahale etme ihtiyacı duymuyorum.
seçtiğin güzel ama alternatif şunlar olabilir mi bakarsın.

aşağıdaki listeye bakarsan 700 ile 2000 Tl arası istediğin boyutlarda klavyelerin listesini görebilirsin

ok tuşlarının olması gerek ve bunların yeri düzgün olursa kullanırken daha mutlu olabilirsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri