Kasamdaki 2 Fan Yük Altına Girmediği Sürece Çalışmıyor

Swei

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba arkadaşlar kasamdaki 360mm sıvı soğutma fanlarından 1 tanesi ve ön fanlarımdan bir tanesi oyun oynamadığım sürece nedense çalışmıyor. Hepsinin RPM'i aynı konumda neden çalışmadıklarını anlayamadım. Kasamda 10 fan var sadece bu 2 tanesi çalışmıyor. Bios üzerinden bütün fanları turbo moduna aldım fakat hala bu durum devam ediyor. Problem nedir yardımcı olacak var mı?

Tedy53

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar kasamdaki 360mm sıvı soğutma fanlarından 1 tanesi ve ön fanlarımdan bir tanesi oyun oynamadığım sürece nedense çalışmıyor. Hepsinin RPM'i aynı konumda neden çalışmadıklarını anlayamadım. Kasamda 10 fan var sadece bu 2 tanesi çalışmıyor. Bios üzerinden bütün fanları turbo moduna aldım fakat hala bu durum devam ediyor. Problem nedir yardımcı olacak var mı?
yük altında olmayınca çalışmalarına ihtiyaç yok çünkü işlemci fazla ısınmıyor o yüzdende ses çıkarmaması için çalışmıyordur

KS

Swei

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
yük altında olmayınca çalışmalarına ihtiyaç yok çünkü işlemci fazla ısınmıyor o yüzdende ses çıkarmaması için çalışmıyordur
Hayır problemi çözdüm arkada kasanın 6 sıvı soğutmanın da kendi çoklayıcısı olmak üzere 9 giriş var normalde sıvı soğutmanın 6 pin girişi var fakat bende 3 tane olduğu için oradaki boşluklardan birisine öndeki fanlardan taktığım zaman duruyordu. Egzos fanını fark etmeden arkaya takmışım bu yüzden problem oluyormuş. Ana karta takınca düzeldi problem çözüldü konu kilit.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri