Sistem bileşenlerini paylaşırmısın? Cpu gpu psu paylaşsan yetekasamı yeni topladım baazen oyun oynarken kendiliginden kapanıyo
ya geçen dying light girdim bi an kapandı valo girdim bu gün gene kapandı gta girdim gene kapandı saten şu sistemi aldıgıma pişmanım valoda düşük ayarlarda 180-250 fps arası alıyorum 80+ ne tam olarak bilmiyorumHangi işleri yaparken kapanıyor? Psu da 80+ sertifikası varmı?
Sistemin parçalarını yazsana buraya 80+ olsa bile kalitesiz olabilir başka bir sorunu da olabilir.ya geçen dying light girdim bi an kapandı valo girdim bu gün gene kapandı gta girdim gene kapandı saten şu sistemi aldıgıma pişmanım valoda düşük ayarlarda 180-250 fps arası alıyorum 80+ ne tam olarak bilmiyorum
1 yıl kadar önce arkadaşın bilgisayara termal macun sürmüştük sıvı soğutma tam oturmamış işlemci boşta 102 derece çalışıyordu ufak tefek toplama hatası olabilir diye dedimIsınma ve Psu dan kaynaklı olabilir. Fakat o işlemcinin ısınacağını sanmıyorum.
Evet aynı sorunu yaşamıştım 0 İşlemcilerin stok fanında termal macun kalın oluyor hafif baskı gerektiriyor tam oturması için.1 yıl kadar önce arkadaşın bilgisayara termal macun sürmüştük sıvı soğutma tam oturmamış işlemci boşta 102 derece çalışıyordu ufak tefek toplama hatası olabilir diye dedim
ediyorum geforce experience ve amd ryzen master üzerinden valorantta işlemcim 55 derecelerde oluyor ekran kartım ise 58,64 arası bilmiyorum gaming gen üzerinden aldım termal macunu nasıl sürülü bilmiyorum sogutuucu ilede alakası oldugunu sanmıyorum alırken sayfada valorantta 345+ fps diye gösteriyordu ama sonuc bu şekileTermal macun düzgün sürüldü mü ? soğutucu iyi oturtuldu mu ? msi afterburner ile ısıları kontrol edin isterseniz
evet valorantta işlemci 55,60 arası ekran kartım ise 58,64 arası gta da da aynı şekildeOyun içi sıcaklıkları kontrol ettiniz mi ?
AMD Ryzen 5 5500 4.20 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 7nm İşlemciSistemin parçalarını yazsana buraya 80+ olsa bile kalitesiz olabilir başka bir sorunu da olabilir.
bilmiyorum hocam kendimi çok güzel kazık yemiş gibi hissediyorum apu sistemli arkadaşlarımdan dahi max 100 fps fazla alıyorum valorant gibi oyunlardaBu sisteme 550w az olabilir hele de sadece 80+ varsa belki bronz bile az olabilir en az 650w olması gerekiyor şahsen.
Asıl fark valorant gibi bir oyunda çıkmaz. God Of War deneyin FH5 deneyin. Aslında sisteminiz çok güzel ve 550w PSU da yeterli ama sorun ne olabilir aklıma bir şey gelmiyor. Hiç crack bir şey yüklediniz mi ? Bilgisayarın yapılmamış herhangi bir güncellemesi var mı ? Bir de Bios sürümüne bakın. Windows + R yapın "msinfo32" yazıp enter tıklayın ve açılan yerde "Bios sürümü/Tarihi" yazar oraya bakın. Belki eski olabilir.AMD Ryzen 5 5500 4.20 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 7nm İşlemci
ASUS PRIME B550M-K 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI VGA DVI mATX Anakart
ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB GDDR6 Ekran Kartı
Adata XPG 8GB 3200MHz DDR4 Single Kit Ram AX4U32008G16A-SR30 2x
WD SN570 500GB Blue GEN3X4 M.2 SSD 3500MB Okuma / 2300MB Yazma
ASUS TUF GAMING GT301 RGB Temperli Cam USB 3.2 Mid Tower Kasa
ASUS TUF GAMING 550B 550W 80+ Bronze 135mm Fanlı PSU
bilmiyorum hocam kendimi çok güzel kazık yemiş gibi hissediyorum apu sistemli arkadaşlarımdan dahi max 100 fps fazla alıyorum valorant gibi oyunlarda![]()
sürüm bu reis; American Megatrends Inc. 2803, 28.04.2022Asıl fark valorant gibi bir oyunda çıkmaz. God Of War deneyin FH5 deneyin. Aslında sisteminiz çok güzel ve 550w PSU da yeterli ama sorun ne olabilir aklıma bir şey gelmiyor. Hiç crack bir şey yüklediniz mi ? Bilgisayarın yapılmamış herhangi bir güncellemesi var mı ? Bir de Bios sürümüne bakın. Windows + R yapın "msinfo32" yazıp enter tıklayın ve açılan yerde "Bios sürümü/Tarihi" yazar oraya bakın. Belki eski olabilir.
Sürümü güncelmiş , onda sorun yok.sürüm bu reis; American Megatrends Inc. 2803, 28.04.2022
ama iki tane foto atıcam bunlarla alakalı olabilirmi :?
AAsıl fark valorant gibi bir oyunda çıkmaz. God Of War deneyin FH5 deneyin. Aslında sisteminiz çok güzel ve 550w PSU da yeterli ama sorun ne olabilir aklıma bir şey gelmiyor. Hiç crack bir şey yüklediniz mi ? Bilgisayarın yapılmamış herhangi bir güncellemesi var mı ? Bir de Bios sürümüne bakın. Windows + R yapın "msinfo32" yazıp enter tıklayın ve açılan yerde "Bios sürümü/Tarihi" yazar oraya bakın. Belki eski olabilir.
gaminggendenmi aldınız hocam bu sistemi?AMD Ryzen 5 5500 4.20 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 7nm İşlemci
ASUS PRIME B550M-K 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI VGA DVI mATX Anakart
ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB GDDR6 Ekran Kartı
Adata XPG 8GB 3200MHz DDR4 Single Kit Ram AX4U32008G16A-SR30 2x
WD SN570 500GB Blue GEN3X4 M.2 SSD 3500MB Okuma / 2300MB Yazma
ASUS TUF GAMING GT301 RGB Temperli Cam USB 3.2 Mid Tower Kasa
ASUS TUF GAMING 550B 550W 80+ Bronze 135mm Fanlı PSU
bilmiyorum hocam kendimi çok güzel kazık yemiş gibi hissediyorum apu sistemli arkadaşlarımdan dahi max 100 fps fazla alıyorum valorant gibi oyunlarda![]()
aynengaminggendenmi aldınız hocam bu sistemi?