Kasamın Hava Akışında Problem Var Mı?

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
O adamın problemi ben canısı/ cancağızım/ cansın bunları kullanıyorum ne var bunda bu kadar abarttıniz çevremde de samimi sevecan sempatik biri olarak anılıyorum rahatsız olan konuşmaz olur biter yapmacık hareketler yapmam neysem oyum.

Eğer bu kelimem de bile uyarı hareketi algılanıyorsa buyursunlar moderatörler gereğini yapsın
O senin nerden kiminle ne konuşulur problemin kardeşim o kadar forumlara uyesin kurallarıda oku bı zahmet adamlar ne bizim tartismamizi çekmek zorunda ne de canlar canisilar kankiler panpilerin havada ucusmalarini görmek zorunda.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
O senin nerden kiminle ne konuşulur problemin kardeşim o kadar forumlara uyesin kurallarıda oku bı zahmet adamlar ne bizim tartismamizi çekmek zorunda ne de canlar canisilar kankiler panpilerin havada ucusmalarini görmek zorunda.
Tam kardeşim kurallara aykırı ise gereği yapılır ama gerçekten aykırı ise bu arada gönderi sahibinden de özür dilerim konusunu boş işler ile meşgul ettik 🙏

ilkeryuksel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Bu ön panele yerleştirilmiş sıvı soğutucunun borularının alttan gelmesi daha sağlıklı degil mi? Fotoğraftaki gibi takılma durumunda hava kabarcığı yapabilir gibi bir bilgi edinmiştim.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Bu ön panele yerleştirilmiş sıvı soğutucunun borularının alttan gelmesi daha sağlıklı degil mi? Fotoğraftaki gibi takılma durumunda hava kabarcığı yapabilir gibi bir bilgi edinmiştim.
Boru altta en yanlış konum olur öne takılacaksa boru üste olmalı ama tavsiyemiz sıvı soğutmanin üste olması

ilkeryuksel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Boru altta en yanlış konum olur öne takılacaksa boru üste olmalı ama tavsiyemiz sıvı soğutmanin üste olması
Bazı sıvı sogutucu firmaları mesela Corsair'in kullanım detaylarında konum olarak ölcümlerde en iyi düzenin ön panele yerleşecekse radyatör borusu alttan gelmeli gibi göstermiş.

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Bazı sıvı sogutucu firmaları mesela Corsair'in kullanım detaylarında konum olarak ölcümlerde en iyi düzenin ön panele yerleşecekse radyatör borusu alttan gelmeli gibi göstermiş.
Yok yanlış bilgi veya eksik anlatım var en uygunu yukarı boru sağda olmalı solda da olur ama sağda daha iyi öne olacaksa borunun kesinlikle yukarıda kalması lazım fan ise önde ise içeri doğru uflicek şekilde olmalı yukarıda ise dışarı uflicek şekilde olmalı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri