Kasaya 500w PSU önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkanog

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar. PowerBoost VK-C013B kasa kullanıyorum. Malum PSU'su kötü diyorlar. Kasama fan almak istiyordum fakat önceliği PSU'ya verebilirim. Önerdiğiniz 500w, uygun fiyatlı bir PSU var mıdır ?

Sistem bileşenlerim şu şekilde :
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600X
Anakart: Gigabyte B450M S2H
Bellek: XPG 16GB(2x8) Gammix D30 
Ekran Kartı: Sapphire Radeon RX570 Pulse 8GB GDDR5 256 Bit
Kasa: PowerBoost VK-C013B

Farklı forumlardaki konularda şu PSU önerisini gördüm.

https://www.hepsiburada.com/fsp-hex...supply-p-HBV000002M0HY?magaza=HEZYUMTEKNOLOJİ

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Linkteki PSU iyi bir sorun yok tercih edebilirsiniz FPS markası çok iyidir üründe gayet iyi ama bence ileriye dönük 600W filan alın derim. bütçe nedir?

KS

furkanog

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
Linkteki PSU iyi bir sorun yok tercih edebilirsiniz FPS markası çok iyidir üründe gayet iyi ama bence ileriye dönük 600W filan alın derim. bütçe nedir?
Bende biraz araştırma yaptım dediğiniz gibi ileriye dönük yükseltmeler için 600W daha uygun olacak gibi. Bütçem 350 400 lira civarı ama ekleme yapabilirim. Önerebileceğiniz kaliteli ürün var mıdır ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
furkanog' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bende biraz araştırma yaptım dediğiniz gibi ileriye dönük yükseltmeler için 600W daha uygun olacak gibi. Bütçem 350 400 lira civarı ama ekleme yapabilirim. Önerebileceğiniz kaliteli ürün var mıdır ?

Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler - 439,08 TL - Çalışma voltajı aralığı 100V-240V arası yani geniş akım aralığını destekleyen bir PSU modeli. Marka alman malı. GOLD sertifikası ile faturaya olumlu yansıma yapar. 650W RTX 2080 Ti bir sisteme yeter. 3 koruma yapısına sahip ki bunlar ana koruma için yeterli. Ürün 2 yıl grantili ve tam bir F/P ürünü tavsiyemdir. Alternatif olarak Gigabyte G750H 750W 80+ Gold Yarı Modüler - 461,45 TL bu ürünü öneririm. Bu üründe gayet başarılı bir ürün. 5 yıl garantisi var ülkesine göre değişiyor. 100V-240V arası akım aralığını destekliyor Sharkoon gibi. Fiyat farkı çok yok 100W daha avantajlı. 4 akım koruması var ana 3 korumaya ek 1 adet fazladan koruma bu iyi. Bu ürün ile alakalı tek genel kanı kullanıcı yorumlar ve inceleme yapan türk-yabancı forum ve kanallar dahil hepsi normalden biraz fazla fan sesi olduğunu söylüyorlar. Ama ciddi değil sadece az biraz fan sesi varmış o kadar. Ürün başarılı bir ürün. Bu üründe tavsiyemdir. Hangisini alırsanız alın pişman etmez 2 üründe.

KS

furkanog

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler - 439,08 TL - Çalışma voltajı aralığı 100V-240V arası yani geniş akım aralığını destekleyen bir PSU modeli. Marka alman malı. GOLD sertifikası ile faturaya olumlu yansıma yapar. 650W RTX 2080 Ti bir sisteme yeter. 3 koruma yapısına sahip ki bunlar ana koruma için yeterli. Ürün 2 yıl grantili ve tam bir F/P ürünü tavsiyemdir. Alternatif olarak Gigabyte G750H 750W 80+ Gold Yarı Modüler - 461,45 TL bu ürünü öneririm. Bu üründe gayet başarılı bir ürün. 5 yıl garantisi var ülkesine göre değişiyor. 100V-240V arası akım aralığını destekliyor Sharkoon gibi. Fiyat farkı çok yok 100W daha avantajlı. 4 akım koruması var ana 3 korumaya ek 1 adet fazladan koruma bu iyi. Bu ürün ile alakalı tek genel kanı kullanıcı yorumlar ve inceleme yapan türk-yabancı forum ve kanallar dahil hepsi normalden biraz fazla fan sesi olduğunu söylüyorlar. Ama ciddi değil sadece az biraz fan sesi varmış o kadar. Ürün başarılı bir ürün. Bu üründe tavsiyemdir. Hangisini alırsanız alın pişman etmez 2 üründe.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. İki ürünü de inceleyip birisini alacağım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İki üründe çok başarılıdır. Ben olsam Gigabyte alırdım ama fan sesinden çok etkilenenler var size bırakıyorum bu yüzden 2 ürün önerdim.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri