Kasaya Laptop HDD’yi Takmak

Mahesvara

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Arkadaşlar merhaba Vento VG15FE kasam var. Laptopun 2.5” hdd’sini bağlamak istiyorum. (içindeki verilerden dolayı) Kasa 2.5” ssd-hddyi destekliyor. Lakin kasada kızak sistemi bulunmamakta. Fotoğraftaki gibi bir bağlantı yapsam bir problem oluşturur mu? Ya da nasıl bağlamam lazım anlamadım asla :(

Ekli dosyalar

• 3330CD63-2F47-48D1-884F-45A9CCCE9330.jpeg
    3330CD63-2F47-48D1-884F-45A9CCCE9330.jpeg
    2.8 MB · Görüntüleme: 24

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Önemli olan kızak değil arkadaşım. Önemli olan sata ve güç girişini HDD'ye doğru bağlamak. Sonrasında kasanda gerekirse PSU'nun arkasında zemine veya bir boşluğa da koyabilirsin. Tabii ki sabit olsa daha iyi olur ama eğer metale direkt sürmüyorsa titreşim de fazla vermeyecektir kasaya. Zaten 2,5" olanlar gibi sesli çalışan ve titreşen disklerr değiller.

KS

Mahesvara

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Önemli olan kızak değil arkadaşım. Önemli olan sata ve güç girişini HDD'ye doğru bağlamak. Sonrasında kasanda gerekirse PSU'nun arkasında zemine veya bir boşluğa da koyabilirsin. Tabii ki sabit olsa daha iyi olur ama eğer metale direkt sürmüyorsa titreşim de fazla vermeyecektir kasaya. Zaten 2,5" olanlar gibi sesli çalışan ve titreşen disklerr değiller.
Fotoğraftaki gibi bağlantı gerçekleştirdim. Kasaya direkt temas ettiği için bir Kısa devreye vs yol açar mi diye korktum. Umarım bir şey olmaz :D (Hala korkuyorum…)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri