Kasaya RGB Fan takma

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Kasaya RGB Fan takma

Marka model önemsiz ama MSI Mystic Light destekli olması şart. Anakartınızda bir adet 3 pin ARGB port var kasanız buna bağlıysa kasa kontrolcüsüne takarsınız ekstra fanı dert değil. Bütçe verin önerinizi yapayım.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78

Bu konuda bütçede hiç fikrim yok , önerilerinize göre karar verebilirim.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78

Hocam artic ürününü alacağım. Peki bir sorum daha olacak. Benim kasamdaki öndeki 3 fanda RGB var ama kontrol edilemiyor. Aynı şekilde kasanın üstünde LED tuşu var ama basınca işlevi yok. Kasamın içinde de bir adet boşta kablo var ama ne kablosu bilmiyorum. Kasanın üstünden geliyor sadece onu görüyorum. Öndeki fanların ışığını nasıl değiştirebilirim. Ayarlanabilir hale getirmem mümkün mü.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Büyük ihtimalle RGB kontrolcü veya fan bağlantılarını yapmamışsınız. Anakartınıza bağlanabilir destekleri var yazılım ile kontrol edersiniz. Bana DC üzerinden ulaşın kamera açarsınız yardımcı olurum montajda.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78

Hocam bildiğim kadarıyla kasanın netteki yorumlarına bakınca LED tuşunun bir işlevi yokmuş. M modeli değildd r modelinde sanırım LED tuşuna basınca RGB ler değişiyor Sistemimde RGB kontrolcüsü yok diye biliyorum.

disturbed58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

F/P Aerocool Lite 72 cfm
İlave olarak teknobiyotik de soğutucu ürünlerinde indirim varmış. Size tavsiye ettiğim ürünü kısa süre önce 116 tl'den 3 tane almıştım, şuan 95 tl bence gayet iyi fiyat, kontrolcüye ihtiyaç duymadan istediğiniz kadar takıp hepsini tek bağlantıdan da kontrol edebiliyorsunuz. Attığım linkden farklı ürünleri de iyi fiyata alabilirsiniz indirimdeyken.
https://www.teknobiyotik.com/nisan-firsatlari/sogutucu-haftasi.html

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri