Kasayı mesh yapmak ve sogutma problemi

Monster24

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistemimde XFX 5700 XT  gpu ve R5 3600X cpu mevcut. Kasam Gamepower Horizon. Kasayi begenerek tercih ettim. Ancak iki modeli vardi mesh olanin stoklarin bitince önü cam olani almak zorunda kaldim. 
1-)Maksimum 74 dereceyi gordum kasada. Herkes normal diyor . Ancak ön taraftaki cami cikartinca bu deger 65 dereceyi gecmiyor. Neredeyse 10 derece fark mevcut. Bu sekildede toz acisindan saglikli olmuyor. Bende camin olcusunu aldim  ve 3d yazicidan ici bos bi cerceve uretmeye karar verdim . Bos olan kısmınida toz filtresiyle kapatmak ve kenarlarina serit miknatis cekmek istedim. Ancak toz filtresi bulamiyorum bir turlu. Bunun yerine sineklik tarzi kucuk delikli birsey bulsam olur mu sizce yada varmi bildiginiz kasalar icin toz filtresi ? Tek fan halinde olanlar mevcut ama ben tamamen kapaticam filtre ile ön tarafi.
2-) bir adette islemci sogutucu almayi dusunuyorum. Stok amd fani mevcut suan. Sivi sogutmalar cok pahali durumda. Karar veremedim o yuzden sizlerin tavsiyeleri nedir ?
3-) kasamin ust kisminda 2 adet 120 lik fan takabilecegim yer mevcut burayida doldurmayi planliyordum ancak bir arkadasim " 3 on taraftan 2 adet ust taraftan hava girisi fazla olur tek egzoz fan var hava iceride bogulur yukariye takacagin 2 fanin birini ters tak egzoz olsun " dedi bu doğru mudur?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İnce delikleri olan hava geçiren sağlam bir kumaş satın alın. Kasanın ön tarafını baklava büyüklüğünde petek şeklinde ama 0.25-0.5mm kalın yapılar halinde yine 3D yazıcıdan çıkartın. Bu aldığınız kumaş parçasını silikon veya bir yapıştırıcı ile 3D yazıcıdan çıkarttığınız bu parçaya yapıştırın. Mesh paneliniz sağlıklı hava geçiren sağlam bir yapıda tamamlanmış olacak.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri