Her oyunda bu şekilde pürüzlü kenarlar yardım
M Mehmetkngll Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 2 Tepki 0 2 Ocak 2025 #1 Her oyunda bu şekilde pürüzlü kenarlar yardım
Sahuraka Moderatör Moderatör Katılım 29 Eki 2022 Mesajlar 19,955 Tepki 4,956 2 Ocak 2025 #2 Mehmetkngll' Alıntı: Her oyunda bu şekilde pürüzlü kenarlar yardım Ekli dosyayı görüntüle 40323Ekli dosyayı görüntüle 40323 Genişletmek için tıkla ... dlss performansta açıksa normal
Mehmetkngll' Alıntı: Her oyunda bu şekilde pürüzlü kenarlar yardım Ekli dosyayı görüntüle 40323Ekli dosyayı görüntüle 40323 Genişletmek için tıkla ... dlss performansta açıksa normal
KS M Mehmetkngll Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 2 Tepki 0 2 Ocak 2025 Konu Sahibi #3 Sahuraka' Alıntı: dlss performansta açıksa normal Genişletmek için tıkla ... Değiştirincede fark olmuyor Sahuraka' Alıntı: dlss performansta açıksa normal Genişletmek için tıkla ... Oyunlarda donma vardı burdan oc scan yaptım çözüldü ama bu sorun’a çözüm bulamadım 3 haftalık ekran kartı Ekli dosyalar image.jpg 2 MB · Görüntüleme: 11
Sahuraka' Alıntı: dlss performansta açıksa normal Genişletmek için tıkla ... Değiştirincede fark olmuyor Sahuraka' Alıntı: dlss performansta açıksa normal Genişletmek için tıkla ... Oyunlarda donma vardı burdan oc scan yaptım çözüldü ama bu sorun’a çözüm bulamadım 3 haftalık ekran kartı