Kendime akılda kalıcı bi nick arıyorum

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Arkadaşlar youtube ve twitch için baya bi yatırım yaptım yayın bilgisayarı vs topladım internet hızımı yükselttirdim.

Tek sorun kalıcı bi nick name yaratmak istiyorum ve aklımda hiç bi şey yok.

Şuan piyasada olan kişilerin çoğu nicknameleri birazcık farklı diye en başta akılda kaldı aslında sonra izlendiler.

Oraya gidip xxxKral yapsam kimse gelmez :D

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Bu arada bu bi nick önerisi başlığı değil sadece nick üretmek için tavsiye nedir

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Akılda kalıcılık konusunda genelde 3-4 harf dışına çıkmamanı tavsiye ederim. mesela oyunlarda Worm nickini kullanıyorum ben hoşuma gidiyor. Kendini temsil edebilecek bir anlam bir kaç özelliğini öne çıkartacak şeyler olabilir

asiribis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Dünya üzerinde bulunan madenlerin mineral ve element isimlerini araştırabilirsin ismi kulağa hoş gelen isimler mevcut. Örn. Feldspat, Barit, Berilyum, Wolframite, Molibden, Galena ... uzar gider.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Dünya üzerinde bulunan madenlerin mineral ve element isimlerini araştırabilirsin ismi kulağa hoş gelen isimler mevcut. Örn. Feldspat, Barit, Berilyum, Wolframite, Molibden, Galena ... uzar gider.

Barit güzelmiş hocam :)

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
En son bu soruyu kendime sorduğumda gözüm ağzımdaki winstonboxa gitti, o gün bu gündür WinstonBox kullanıyorum :D
Söz konusu yayın olduğu için kısa seçmek bana da mantıklı geldi akılda kalır ve hoş duruyor

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
"I am groot" sözü çok hoşuma gittiğinden belki "i am bruh" gibi "kankanızım" manasında bir şey aklıma geldi. Güzel de bir tipografik logo hazırlanabilir.

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
warframe'de XAKU diye bir karakter var. cidden güzel bir karakter. ismi de kısa ve akılda kalıcı açıkçası. düşünülebilir.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Kullanacağınız isim ileri de profesyonel olarak kullanacağınız bir şey olarak düşününce garfik anlamda da çok düşünülmeli logo logotype vari amblem tasarımı kağıt üstünde baskı anlamında fon ve font uyumu bir çok şey giriyor bazen bir şey buluyorsun ama kullanışsız kalabiliyor iyi düşünülmeli bu işler pro anlamda :)

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Kullanacağınız isim ileri de profesyonel olarak kullanacağınız bir şey olarak düşününce garfik anlamda da çok düşünülmeli logo logotype vari amblem tasarımı kağıt üstünde baskı anlamında fon ve font uyumu bir çok şey giriyor bazen bir şey buluyorsun ama kullanışsız kalabiliyor iyi düşünülmeli bu işler pro anlamda :)
Logoyu Midjourney tasarlatmak çok mantıklı.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
illa yapay zeka olması gerekmiyor ama profesyonel olarak bu işlerle uğraşan insanlar var onlara yaptırılabilir çünkü animasyonuna kadar yapılması gerekiyor bir yerde :)
Hocam şimdi için dedim, ama dediğiniz gibi bir yerde gerekiyor.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Hocam şimdi için dedim, ama dediğiniz gibi bir yerde gerekiyor.
İşte baştan hesaplamak gerekiyor sonra bir uyumsuzluk olsa can sıkıcı bir hale gelse ve kullandığınız ismi de değiştiremezseniz belli bir mesafe kat etmişseniz zor oluyor eşşeği sağlam kazığa bağlamak gerek :)

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Yaratıcı ve sade akılda kalıcı örnekler olarak online oyunlardan kullanıcıların isimlerine bakabilirsiniz. Size özgün olmasını istiyorsanız bulduğunuz isimin sonuna başına falan farklı bir anlam katarak değiştirebilirsiniz. Dediğiniz gibi sağlam şekilde başlayacaksanız madem kendinize uygun isimleri editleyin akabinde insanlar çalıntı falan demesin. Örnek olarak eskiden günümüzde olduğu kadar çok değişik kullanıcı isimleri fazla yoktu genelde küfürlü veya trol amaçlı olanları hariç. Aslında kendinize kıyafet seçer gibi düşünebilirsiniz seçtiğiniz ismin uyumluluğu yapacağınız yayın v.b işlerinde dalga konusu olmayacak şekilde ayarlamaları kendiniz yapabilirsiniz. Şahsen trol amaçlı isimlerim dışında eski tanrı isimlerinden örnek alarak kullanıyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri