Kesintisiz Güç Kaynağı (UPS) Tavsiyesii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SoundWaveSuperior675

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi günler.Son günlerde bölgemizde sık sık elektrik kesintisi olmaya başladı ve bu kesintiler bilgisayarımda ciddi hasarlar yaratmaya başladı.O yüzden bir UPS almaya karar verdim tekrar zor durumda kalmamak için.Bu konuyla ilgili araştırma yaptım lakin istediğim bilgileri tam olarak elde edemedim kaynak yetersizliğinden dolayı.UPS tavsiyesi yapabilirseniz mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler

KS

SoundWaveSuperior675

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistem Özelliklerim:

Intel(R) Core(TM) i7-10700K CPU
Msi GeForce RTX 3070 Gaming X trio
Asus Tuf Gaming Z490 Plus
Corsair Rm 750 W Psu 
Kingston HyperX 16 Gb 3200 Mhz Ram (Diğer ram sizlere ömür)
Sandisk Ultra Nvme 1 TB Ssd
Silverstone Pf 240mm ARGB Sıvı Soğutma
Cooler Master TD500 Mesh Beyaz Kasa

Bütçem 1200-1800 Tl arası olucak.Beni elektrik kesintisinden 5-6 dakika koruyacak şekilde olursa sevinirim

KS

SoundWaveSuperior675

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Son zamanlarda meşgul olduğum için cevabınıza geri dönüş yapamamıştım kusura bakmayın bunun için.Konumuza dönersek bu modelin üst versiyonlarının inceleme videolarını internette görmüştüm lakin bu versiyonunun incelemelerini bulamadım.Kısaca özetleyecek olursanız bu model beni ne kadar idare eder? Sizce daha üst modellerine almama gerek var mı? Çünkü biliyorsunuz ki artık bu gibi sistemlerin toplanması sonrasına oluşabilecek kötü senaryolar maalesef pahalıya mal oluyor o yüzden ileride başımın ağrımasını istemiyorum.Bu konuda da öneriniz varsa belirtmenize sevinirim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Daha pahalı versiyonlarda APC ve Schneider ürünleri marka olarak bu alanda en iyiler arasında tepelerde olan markalardır. Aslında zaten APC markası Schneider markasının bir alt markası. Daha üst modellere çıkmakta fayda var ürün özellikleri olarak daha çok şey ekleniyor ürünlere ama bu ürün ile sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Ömür sorunuza gelirsek elektronikte bu tarz bir soruya yanıt vermek pek mantıklı olmaz.

KS

SoundWaveSuperior675

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Daha pahalı versiyonlarda APC ve Schneider ürünleri marka olarak bu alanda en iyiler arasında tepelerde olan markalardır. Aslında zaten APC markası Schneider markasının bir alt markası. Daha üst modellere çıkmakta fayda var ürün özellikleri olarak daha çok şey ekleniyor ürünlere ama bu ürün ile sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Ömür sorunuza gelirsek elektronikte bu tarz bir soruya yanıt vermek pek mantıklı olmaz.
Önerdiğin upsi bugün itibariyle kullanmaya başladım hocam teşekkürler tavsiyeniz için.Konuyu kapatabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri