Ki̇ngston Fury Renegade Okuma Yazma !!!!

Muhsin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MERHABA
Amazondan geçen hafta kingston fury renegade aldım okuma yazma testi yaptığım zaman 3246 okuma 3223 yazma çıkıyor , ancak üstünde 7300MB okuma yazma sunduğunu söylüyor ve forumda paylaşan arkdaşta bunu söylerek paylaşmıştı şuan çok şaşkınım (crsystal mark 7.0.0 x64 üzerinde yaptım testi) eski ssd 3500 okuma yazma sunuyordu kontrol ettiğimde doğru 3600 değer çıktı ama bu 7300 sunarken bu kadar düşük değer çıkması beni çok şaşırttı ) daha yeni taktım ssd yi pc ye. ANAKART B550 MK
YENİ SSD Yİ TAKTIĞIM YER EKRAN KARTININ ALTI

Ekli dosyalar

• KİNGSTON FURY.PNG
    KİNGSTON FURY.PNG
    24.9 KB · Görüntüleme: 10

cptlykiaa

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
ekran kartının üst tarafındaki m2 slotu pci e 4.0 - alt tarafındaki m2 slotu pci e 3.0, sanırsam ekran kartının altı diye bahsettiğiniz yer orasıydı, oraya takmışsanız bu değer gayet normal

1684947220103.png

KS

Muhsin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yukarıda arkadaş açıklamış. Ekran kartının altındaki slot PCI 3.0 destekliyor. Yukarıya takmalısınız.
tamamdır değiştirdim şimdi, windowsu yeni ssd ye aktarmak bana gerçek bir fark oluşturur mu yoksa 1-2 saniyelik bir fark mı oluşturur değer mi aktarmaya

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
tamamdır değiştirdim şimdi, windowsu yeni ssd ye aktarmak bana gerçek bir fark oluşturur mu yoksa 1-2 saniyelik bir fark mı oluşturur değer mi aktarmaya
Onu aktarmak için bekleyeceğiniz zaman değmez bence. Oluşacak zaman farkını bence hissedemezsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri