Kioxia Exceria Nasıldır?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: Kioxia Exceria Nasıldır?

F/P oranı iyi ancak uzun vadede ve gerçek dünya koşullarında pek başarılı bir ürün sayılmaz. Bence bir tık bütçe arttırıp daha iyi modeller bakılmalı. Bütçeniz varsa belirtirseniz önerinizi yaparım. Tabi bu disk sizde varsa ve nasıl bir ürün olduğunu soruyorsanız zaten onunda cevabını  verdim.

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
RE: Cvp: Kioxia Exceria Nasıldır?

ugur.gozaydin' Alıntı:
F/P oranı iyi ancak uzun vadede ve gerçek dünya koşullarında pek başarılı bir ürün sayılmaz. Bence bir tık bütçe arttırıp daha iyi modeller bakılmalı. Bütçeniz varsa belirtirseniz önerinizi yaparım. Tabi bu disk sizde varsa ve nasıl bir ürün olduğunu soruyorsanız zaten onunda cevabını  verdim.

ugur hocam mld m300 nasıl sizce https://www.trendyol.com/mld/500gb-...uma-3100-mb-s-yazma-22m300p13-500-p-104910613

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Cvp: Kioxia Exceria Nasıldır?

Kioxia SSD modellerini sistem toplama rehberlerinde pek çok kez kullandım. Türkiye şartlarında fiyat/performans bir üründür. Ancak profesyonel ssd modelleri gibi (Samsung, Corsair, Kingston) uzun vadede performans beklememek lazım.

2-3 yıl uzun kullanımda okuma-yazma hızlarının düşüp düşmediği konusunda uzun kullanım testlerin de şart. Alınır mı? Tabii ki.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Berkant57' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

ugur hocam mld m300 nasıl sizce https://www.trendyol.com/mld/500gb-...uma-3100-mb-s-yazma-22m300p13-500-p-104910613

O paraları sakın vermeyin daha 1 ay oldu 800 TL ye 1 TB olanı satıldı , ben de geçen hafta 6TB yazılmış 1 TB versiyonunu 1000 TL den sattım . Samsung 980 Proya 1.8 GB ile yazıyor , ki bu değer gayet iyi.

ugur.gozaydin' Alıntı:
Ben genelde MLD disk önermiyorum ama forumda @"BatuhanKLC" kullanıyor memnun bildiğim kadarıyla.

Ayıca ben 1K bütçeye bir M.2 disk alacak olsam Team MP33 1TB 1800-1500MB/s M.2 SSD - 1.269 TL bu diski alırdım.
Corsair Mp600 Force gelince o gitti bro , bi videom var elimde daha edit yapamadım ama bekliyor gününü .

Konu başlığına gelecek olursak , şahsım adına kesinlikle tavsiye etmediğim bir m2 ssd. Kioxia sata ssdlerden başı yanan çok , bu m2 ssdler ilk çıktığında ne kadar kötü olabilir kardeşim al dediğim bir arkadaşım 1 yılın sonunda ofis kullanımı sağlığı yüzde 91. Lütfen kalitesini kanıtlamış markalara yönelin , 1 kere alın tam alın.

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15

ugur.gozaydin' Alıntı:
Ben genelde MLD disk önermiyorum ama forumda @"BatuhanKLC" kullanıyor memnun bildiğim kadarıyla.

Ayıca ben 1K bütçeye bir M.2 disk alacak olsam Team MP33 1TB 1800-1500MB/s M.2 SSD - 1.269 TL bu diski alırdım.

hocam ben nakit ödemedim ki medal x3 ile aldıgım bilgisayarda verdiler stok yokmuş fiyat farkı da ödemedim kısacası kingston yerine mld verdiler ondan bi sorayım dedim nasıl diye şuan kullanıyorum bi sıkıntısını ben görmedim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri