hocam yamulma var orda bence uğraşmayın direk iade veya değişim talep edin
sıkıntı yaratır mıhocam yamulma var orda bence uğraşmayın direk iade veya değişim talep edin
Bunu iade edin bence, ilerde bişey olur garantiye gidersiniz sıkıntı çıkar. Nerden aldınız? Kasadaki 2. vidayı da sökeceksiniz.
gaming gen tr den aldımBunu iade edin bence, ilerde bişey olur garantiye gidersiniz sıkıntı çıkar. Nerden aldınız? Kasadaki 2. vidayı da sökeceksiniz.
sogutma anlamında falan sorun yaratır mı acabagaming gen tr den aldım
herhangi birseyle düzetlmeyin takabilirseniz takın olmazsa değisim iade edin müdahale ederseniz asla bir daha değisim yapamaz falanaçıkcası bek iade edsim yok okadar bekledikten sonra birde sanırım sadece orada bir yamukluk var başka bir şey yok gördügüm kadarıyla zaten performansı cok etkileyicegini de dusunmuyorum
Yaratmaz da, hele o arkadaki demirin yamulması için başına ne kadar kuvvetli bir şey gelmeli çözemedim açıkçası.gaming gen tr den aldım
sogutma anlamında falan sorun yaratır mı acaba
Kartta sorun yoksa kullanıma engel değilse eğerek yok bence hayırlı olsun
Arayıp konuşun ama genelde garanti olaylarında tüm kasayı alıyorlar diye biliyorum.sade ekran kartını mı gonderecegim yoksa kasayıda gondermeli miyim acaba
Sadece kartı istersade ekran kartını mı gonderecegim yoksa kasayıda gondermeli miyim acaba
Üst tarafında etikette yazar. Geç saatte de telefonları açık diye biliyorum onların. 23.00 gibiydi galiba.acaba urunun seri numarası nerede yazıyor biliyor musunuz
kutunun mu kartta mıÜst tarafında etikette yazar.
Arayın ama bu saate ulaşamazsınızacaba urunun seri numarası nerede yazıyor biliyor musunuz
gaming gen e mailden yazdım cevap bekliyorum
Kartınkutunun mu kartta mı
siyah etiket kartın üstündekutunun mu kartta mı
Mağaza açıkta, telefon 18 e kadarmışArayın ama bu saate ulaşamazsınız
Kartın
TAMAM SAOLUN ALMAMA GİBİ BİRSEY OLMAZ DEGİL Mİsiyah etiket kartın üstünde
Mağaza açıkta, telefon 18 e kadarmış
Bence sorun olmaz, arayıp darlayın üstüne düşün ama bu iş 15 gün alabilir gibi. İlgili tüketici hakları gibi yerlerde yazarak işi sağlama alabilirsiniz Şu konuya bakabilirsiniz örnek olarak. Düzeltilip kullanılır belki ama ben olsam iade ederdim, sıfır aldığım kart neden yamuk olacak. Belki daha önceden iade bir kart, neden iade edilmiş, sorunu mu vardı bilmiyoruz. Kartın fotoğraflarını falan sağını solunu güzel çekin elinizde bulunsun.TAMAM SAOLUN ALMAMA GİBİ BİRSEY OLMAZ DEGİL Mİ
düzeltilbilir dediginiz yer ayna yeri deBence sorun olmaz, arayıp darlayın üstüne düşün ama bu iş 15 gün alabilir gibi. İlgili tüketici hakları gibi yerlerde yazarak işi sağlama alabilirsiniz Şu konuya bakabilirsiniz örnek olarak. Düzeltilip kullanılır belki ama ben olsam iade ederdim, sıfır aldığım kart neden yamuk olacak. Belki daha önceden iade bir kart, neden iade edilmiş, sorunu mu vardı bilmiyoruz. Kartın fotoğraflarını falan sağını solunu güzel çekin elinizde bulunsun.