Soru Kitap Önerisi

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
biliyorum forum ile pek alakasız konu ama kafa dağıtmak için sizlerden yardım istiyorum arkadaşlar,

Siyasi tarih, cinayet (dedektif), macera, aksiyon, roman gibi konularda yazılmış sevdiğiniz önerdiğiniz kitap varmı?

Rya-

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Bu söyledigin konularin dışında bir kitap önermek istiyorum yakin bir zamanda okumuş oldugum ve okurken adeta aydinlanma yaşayıp hayatımın sonuna kadar bana bir şeyler katacağını düşündüğüm bir kitap kesinlike okumani tavsiye ederim
Joseph MURPHY Bilinçaltinin Gücü

KS

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
Bu söyledigin konularin dışında bir kitap önermek istiyorum yakin bir zamanda okumuş oldugum ve okurken adeta aydinlanma yaşayıp hayatımın sonuna kadar bana bir şeyler katacağını düşündüğüm bir kitap kesinlike okumani tavsiye ederim
Joseph MURPHY Bilinçaltinin Gücü
Teşekkürler bakıyorum şimdi

TheRED

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Dedektiflik üzerine Agatha Christie'nin kitaplarını öneririm.

KS

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
Dedektiflik üzerine Agatha Christie'nin kitaplarını öneririm.
Aslında onun bir kitabını okumuştum ama beni pek kitabın içinde yaşatamadı hocam o yüzden ona karşı mesafeliyim yoksa o da güzel tabikide :)

omerclpkl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
dedektif - milenyum serisi (6 kitap),

siyasi, tarih - malcomx, ulusların düşüşü, bir ekonomik tetikçinin itirafları

Macera, aksiyon - labirent serisi

ek olarak okumanızı tavsiye edebileceğim kitaplar - atomik alışkanlıklar, irade terbiyesi, pürdikkat

KS

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
omerclplkl

Bu malcolmx kitabı filmiyle alakası varmı hocam ?

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
biliyorum forum ile pek alakasız konu ama kafa dağıtmak için sizlerden yardım istiyorum arkadaşlar,

Siyasi tarih, cinayet (dedektif), macera, aksiyon, roman gibi konularda yazılmış sevdiğiniz önerdiğiniz kitap varmı?
Hangi katagoriye girer bilmem ama; dijital kale Dan Brown, fahrenheit 451 Ray Brodbury önerebilirim.

pasha_yusuf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
kardeş ben bu arlar çizgi roman fln okuyom ama normal bir kitap arıyorsan benim en çok sevdiğim kitap serisi cingöz recai serisi (hikayeler bağlantılığı değil)

KS

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
kardeş ben bu arlar çizgi roman fln okuyom ama normal bir kitap arıyorsan benim en çok sevdiğim kitap serisi cingöz recai serisi (hikayeler bağlantılığı değil)
O da olur farketmez :) sıkmasın beni yeter :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri