Klavye Alacağım Öneri Lütfen?

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
Bu kadar ucuz olması sebebi nedir?
valla denk düşüyor kampanyada olmalı su an. ben yerınızde olsam temudakıne sans verırdım. su an turkıye pazarında 2.5- 3ıne satılıyor aynı klavye

Bu kadar ucuz olması sebebi nedir?

Yurt dışından gelmesini beklemekten se yurt içi olsun hızlıca kullanabileyim
10 gunde ulasıyor yurt dısı urunler genelde

KS

Emree

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
valla denk düşüyor kampanyada olmalı su an. ben yerınızde olsam temudakıne sans verırdım. su an turkıye pazarında 2.5- 3ıne satılıyor aynı klavye

10 gunde ulasıyor yurt dısı urunler genelde
Temu yada pek güveniyorum açıkçası aklımda olsun olmadı onu bir denerim.
Varmı hocam başka öneri

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
böyle 2 3bın bandında bırkac klavye atacaktım fakat temudakı aula f75 ın yanında onlara 3bın vermek bıraz sacma kacıyor yanı

siz bu akko muo1 ın youtubedan kutu acılımı ve sesıne bakadurun ben tekrar arastırma yapacagım hocam

KS

Emree

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
böyle 2 3bın bandında bırkac klavye atacaktım fakat temudakı aula f75 ın yanında onlara 3bın vermek bıraz sacma kacıyor yanı
Ben markayı ilk defa duydum açıkçası yalan olmasın.
Klavye piyasasında Ajazz, Asus vb duymuştum pekte bilgim yok.
Aklımda F75 olmadı ona bir şans veririm hocam teşekkürler

siz bu akko muo1 ın youtubedan kutu acılımı ve sesıne bakadurun ben tekrar arastırma yapacagım hocam
Müsait olduğumda bakacağım videolarına sağolun

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
bunlar da mevcut fakat dedigim gibi aulanın su an kı fırsatı varken bunları almak bıraz sacma kacar. benım gorusum bu yonde. attıklarımın hepsının switchleri değişebiliyor. moduler klavyeler eskidiginde veya sıkıldıgınızda bıle parcalarını degıstırebılırınız.

KS

Emree

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
bunlar da mevcut fakat dedigim gibi aulanın su an kı fırsatı varken bunları almak bıraz sacma kacar. benım gorusum bu yonde. attıklarımın hepsının switchleri değişebiliyor. moduler klavyeler eskidiginde veya sıkıldıgınızda bıle parcalarını degıstırebılırınız.
Aula nasıl bir marka peki bilginiz varmı?
Ön yargım markayı bilmediğim için.
Asus vs gibi markaların wireless klavyeleri varmı peki?

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
Ben markayı ilk defa duydum açıkçası yalan olmasın.
Klavye piyasasında Ajazz, Asus vb duymuştum pekte bilgim yok.
Aklımda F75 olmadı ona bir şans veririm hocam teşekkürler

Müsait olduğumda bakacağım videolarına sağolun
piyasada zibilyon tane switch var. ancak bana gore hıssıyatı en guzeller thocky ve lıneer olanlar. bunlardan bulabılcegınız en guzellerınden bazıları da akko uretıyor. ben kullandıgım cream yellow modelını ve akko black modelını cok begenıyorum. topladıgım klavyeyı 3bın tl arkadaslarım cok gereksız bosa para dıyordu fakat denettıgımde bayıldılar. terapi gibi bir şey :D

aula f75 epomaker marka aslında o klavye. epomaker da gayet hatrı sayılır bır marka. dedigim gibi ben de siparis verdim birekac gune elımde olur geldiği zaman sana klavyeyi atabılrıım istersen

asus steelserıes razer falan tukıye pazarında etklili olduklarından cok pahalıya urunlerını sattıklarını dusunuyorum. keşke ımkan olsa bu akko ahsap kasa ıle asusuun rog strıx aynı fıyattakı bır klavyeyı yan yana test etme sansınız olsa.

KS

Emree

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
piyasada zibilyon tane switch var. ancak bana gore hıssıyatı en guzeller thocky ve lıneer olanlar. bunlardan bulabılcegınız en guzellerınden bazıları da akko uretıyor. ben kullandıgım cream yellow modelını ve akko black modelını cok begenıyorum. topladıgım klavyeyı 3bın tl arkadaslarım cok gereksız bosa para dıyordu fakat denettıgımde bayıldılar. terapi gibi bir şey :D

aula f75 epomaker marka aslında o klavye. epomaker da gayet hatrı sayılır bır marka. dedigim gibi ben de siparis verdim birekac gune elımde olur geldiği zaman sana klavyeyi atabılrıım istersen

asus steelserıes razer falan tukıye pazarında etklili olduklarından cok pahalıya urunlerını sattıklarını dusunuyorum. keşke ımkan olsa bu akko ahsap kasa ıle asusuun rog strıx aynı fıyattakı bır klavyeyı yan yana test etme sansınız olsa.
Ajazz öneren arkadaşlar da oldu daha inceliyorum kararsızım

Son yasadan sonra elektronik ürün getirmede sorun yaşama sıkıntısı da var içimde

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
Ajazz öneren arkadaşlar da oldu daha inceliyorum kararsızım

Son yasadan sonra elektronik ürün getirmede sorun yaşama sıkıntısı da var içimde
bahsettıgınız ajazzda guzel

pesın fıyata 2 taksıt secenegı de mevcut su an fıyatı da 300 tl daha uygun kendı pıyasasından

KS

Emree

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
tektek arastırdım buradan klavyelerın icinde kullanılan switchlerin seslılerıne bakabılırsın

akko mu01 (akko rosewood switches)

ajazz ak820pro (ajazz flyıng fısh swıtches)

darmoshark top75 (shark lıneer switches)

darmoshark k8 (gateron everfree switches)

yunzı yz87 (yunzı mılk swıtch)

Fly Switch ile gift Switch arasında fark varmı?
switchlerin farkı basım hassasiyeti ve sesinde fark ediyor.

KS

Emree

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
tektek arastırdım buradan klavyelerın icinde kullanılan switchlerin seslılerıne bakabılırsın

akko mu01 (akko rosewood switches)

ajazz ak820pro (ajazz flyıng fısh swıtches)

darmoshark top75 (shark lıneer switches)

darmoshark k8 (gateron everfree switches)

yunzı yz87 (yunzı mılk swıtch)

switchlerin farkı basım hassasiyeti ve sesinde fark ediyor.
Teşekkürler hocam ☺️

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
rıca ederım hocam bu klavyelerden hangısını alırsan aş gun sonunda memnun kalacaksın emınım. ben de gecen yıl arastırma yaptıgımda bu tip farklı tarz klavyelere gırdıgımde switch secerken aylarca arastırmıstım. o donem bu vıdeodan referans alıp toplamıstım klavyemı. kasa ve swithcler aynısadece tus takımım farklı. klavyemın sesı aynı boyle

Ekran görüntüsü_9-10-2024_175942_www.sahibinden.com.jpeg

nuh armağan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
şuan kullandığım VXE ATK 75 modeli çooook güzel bir klavye hem manyetik switchli hem çok yumuşak dokulu rapid trigger özellikli ayrıca kullanımıda aşşıırı keyifli bütçene uygun sanırım resmen klavye kendini kullandırmak için bağımlı ediyor o derece keyifli tuşları

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri