Klavye - Fare Önerisi

caney

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
selamlar, bende karne hediyesi indirimlerinden yararlanmak istiyorum. Ekipmanlarımdan klavye - fare yenilemem gerekiyor. Önceliğim kablosuz fare, bana ne önerebilirsiniz? MAX 1500 TL bütçem var. Klavye için de bu civarlarda diyebilirim, mekanik öncelik.

Son düzenleme:

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
selamlar, bende karne hediyesi indirimlerinden yararlanmak istiyorum. Ekipmanlarımdan klavye - fare yenilemem gerekiyor. Önceliğim fare, bana ne önerebilirsiniz? MAX 1500 TL bütçem var. Klavye için de bu civarlarda diyebilirim, mekanik öncelik.
Fare olarak hyperx haste wireless
Klavye olarak royal kludge rk61(amazon)

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
hosuma gitmiyor o tarz. Kablosuz olursa daha cok isime yarayacaktır
greewe hocamın önerisiyle hyperx wreless aldım herhangi bi sorun yok hafif olduğundna terlemede yok sararma yok sadece skatezler kir tutuyor onlarıda mendille siliyorum hergün. klavye olarka dk61e bakabilirsin prime ile alırsan 150₺ karda olursun

@Greewe skatezleri ıslak mendille silsem bişe olur mu

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
greewe hocamın önerisiyle hyperx wreless aldım herhangi bi sorun yok hafif olduğundna terlemede yok sararma yok sadece skatezler kir tutuyor onlarıda mendille siliyorum hergün. klavye olarka dk61e bakabilirsin prime ile alırsan 150₺ karda olursun

Bence silme, içinde alkol bulunduğu için uzun vadede aşınma yapabilir. Bir bezi ıslatıp silin.

Ama suya daldırıp silmeyin, ıslatın, suyunu sıkın silin.

KS

caney

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Teşekkürler. Peki bir soru daha soracağım, rival 3 wireless VS g305, hangisi daha iyi?

ne zamandir kullaniyosun

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
KS

caney

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
@Greewe rival 5 kablosuz hakkında ne dusunuyorsun? 2k civarinda satisi var, butceyi yukseltme karari aldim, bir kere satin alacagiz sonucta.

tlgnnkk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Corsair K55 Pro ve Corsair Harpoon Rgb mouse geçen aldım kullanıyorum.Gayet başarılı geldi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri