Klavye Garanti

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170
Ben itopyadan 3 4 ay önce bir klavye aldım bloody b318 herşey normalken şuan kırık hiç birşey yokken şuan Windows tuşu çalışmıyor bazı tuşlar kendi kendine bastığımda kalıyor sizce versem itopya yenisini verip yada duzeltirlermi

Harvey Specter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Itopya'dan önce üretici firmaya direk mail gönderin isterseniz, onların yönlendirmesine göre hareket edersiniz:

KS

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170
Itopya'dan önce üretici firmaya direk mail gönderin isterseniz, onların yönlendirmesine göre hareket edersiniz:
Sizce onlar ne yapabilir değişim yaparlar mı

KS

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170
Emin değilim, bazen tozlanma vs. sebeplerle dedikleriniz olabiliyor. Bakım yapıp geri verebilirler bu yüzden.
Aldığımda çok pişmanım o zmn bu fiyata kat kat daha iyileri vardı ama ben pek bilmiyordum çok hantal ve 8 tuş dışındakiler cöp

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
@Greewe 1 kere olsun saglam olsun sabah ki klawye mevzusunda da ben tek seferde de 2.300 verdim belki 10yil Klawye almiycam ama totalde onun cebindede ayni para çıkıyor belki daha fazlası turk malından uzak durmak lazim bir sure sonra tus basmama yay basmama vs yeni klawye alimak zorunda o zaman dolar yukselicek vs vs 😬

Kutlu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
ha
@Greewe 1 kere olsun saglam olsun sabah ki klawye mevzusunda da ben tek seferde de 2.300 verdim belki 10yil Klawye almiycam ama totalde onun cebindede ayni para çıkıyor belki daha fazlası turk malından uzak durmak lazim bir sure sonra tus basmama yay basmama vs yeni klawye alimak zorunda o zaman dolar yukselicek vs vs 😬
Hangi klavyeyi kullanıyorsunuz hocam?

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
ha

Hangi klavyeyi kullanıyorsunuz hocam?
dün Tavsiye üzerine EPOMAKER TH80 aldım kardeşim Gateron Yellow switch çok sağlam kaliteli durumun varsa al mutlaka yurtdışından geliyor ortalama 10 gün de 2.330 tl tuttu

dolar bazlı oldugu için fiyatları yukselebilir heran oyle düşünüyorum

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
10 yıl abartı max 3 4 yıl

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri