Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yayıncılık yapacağım. Oyun için bakıyorum. Bu 3 bileşen için 1.000-1.100 TL bütçem var klavye mekanik olmasını istiyorum. Hangi marka nasıldır bir bilgim yok. Bana yardımcı olur musunuz?
Klavye : Bu ürünlerin hepsi kaliteli F/P oranı yüksek ürünlerdir. Ben olsam Optik anahtarlı 4numaralı ürünü almaya çalışırdım. Aralarındaki en hızlı anahtar o klavyedeki Optik anahtarlar. Onu alamıyorsanız 1 numaraya düşmeyin derim 2 veya 3 numarayı tercih edin.
Mouse NOT 1 : 1 ve 2 numara biraz ufaktır. Yani eliniz ufak değilse önermem.
Mouse NOT 2 : Bu ürünler arasında en hızlı sensöre sahip ürünler Bloody markasının ürünleridir. 2000Hz raporlama süresi çok yüksek bir değer. Genel olarak Mouse ürünlerinde sayılar ne kadar çoksa o kadar iyidir.
Mouse NOT 3 : Terimleri bilmiyorsanız anlatayım. CPI ve DPI mouse biriminin genel hareket hızıdır. Hz(Hertz) mouse tuşlarının bilgisayara aktarılma hızıdır. IPS sensörün kaç noktadan yüzeyi taradığını belirtir ki ne kadar yüksek rakam o kadar hassas okuma demektir. G(Hızlanma) bu değer mouse ürününün yüzeyde ne kadar hızlı hareketi okuyabiliyor bunu gösterir. G değeri ivmelenme anlamındadır. 30G ve üzeri gerçekten hızlı bir değerdir. Son olarak birde mouse ürününün sağ ve sol tuşlarının milyon cinsinden tıklama ömrü vardır ki ne kadar yüksek yine o kadar iyi demek.