Hocam teşekkür ediyorum ama ben dediğim gibi oyun odaklı değil de görünüşe daha önem veriyorum o tür şeyler varsa link atarsanız cok sevininir ama yinede emeğinize sağlikCORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye - 1.159 TL - Bir tık aşıyor ama iyi üründür. RGB değil.!!!
Bütçenize zaten markası iyi çok ürün yok mekanik olarak. 2 ürün daha önerdim bakın isterseniz.Hocam teşekkür ediyorum ama ben dediğim gibi oyun odaklı değil de görünüşe daha önem veriyorum o tür şeyler varsa link atarsanız cok sevininir ama yinede emeğinize sağlik
fury levelin klavyesi var görünüşü çok seviyorsanız klavyenin yanında 105 tane de yedek tuş geliyor siyah beyaz istediğiniz gibi ayarlıyabiliyorsunuz ayrıyaten çerçevesi var istediğin renge boyuyabilir veya çıkarıp kullanabilirsin çerçeve dışında da rengi beyaz arkadaşım almıştı mod seçeneği çok youtube inceleme videolarına bakıp karar verebilirsinizHocam teşekkür ediyorum ama ben dediğim gibi oyun odaklı değil de görünüşe daha önem veriyorum o tür şeyler varsa link atarsanız cok sevininir ama yinede emeğinize sağlik