Öneri Klavye Öneri Max 1250Tl Bütçe

Ahmed Genç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
55
Şunu da belirteyim klavyenin basım mesafesi bir tık daha az diğer klavyelere göre tuşlar bir tık daha dip dibe eliniz büyükse sıkıntı yaşayabilirsiniz benim 20 cm el sıkıntı yaşamadım daha
Hocam 20cm nereden nereye ölçüsü oluyor, bilekten orta parmak üstüne kadar olan kısım mı? yoksa 1 karış mesafeniz mi?

KS

Sami

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Klavyede çok fazla seçenek yok yani var ama alınacak ürünler belli zaten mouse desen hadi daha kişiselde klavye belli yani ne olduğu %60 - %75 model mekanik klavyeler çok öneriliyor ve herkes çok memnun bende sevmiyorum ama mecbur alıcaz gibi
hocam yok mu önereceğin

KS

Sami

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hocam bütçeniz kısıtlı ve yurtdışı istemiyorsunuz. Bizde öneri yapamıyoruz çünkü düzgün yok
Hocam ne kadar bi bütce gerekli yurt dışı sıkıntı olur uğraşmayım diye istemeeim hem 2 hafta bayağı bi uzun süre

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam ne kadar bi bütce gerekli yurt dışı sıkıntı olur uğraşmayım diye istemeeim hem 2 hafta bayağı bi uzun süre
Yani yurtdışından bu bütçeye çok iyi önerebilirim ama türkiyeden olucaksa ya ikinci el yada 2k gibi bir bütçe olmalı

KS

Sami

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Yani yurtdışından bu bütçeye çok iyi önerebilirim ama türkiyeden olucaksa ya ikinci el yada 2k gibi bir bütçe olmalı
Hocam şu indirimde iyi deilmi

Evet bu bütçede genellikle kalitesiz klavyeler var Asus rog geri kampanyadan 2 k lik klavyeyi 1400 e alabilirdi bitti galiba
Hocam bu normalde 2k indirimde iyi mi

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170
Hocam şu indirimde iyi deilmi

Hocam bu normalde 2k indirimde iyi mi
Hocam bu bütçelere cikmissiniz ve bizim onerdigimiz klavye boyutundan secmissiniz Amazon olmazmi

fatihbalksen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
65
Tamam onu geçelim kasası kalitesiz

Ayrıca hotswap önemli bir şey, kim bir tane switch için günlerce uğraşmak veya bir sürü para vermek ister 1tuş için tüm klavye gidiyor.
Bende xpg summoner var keycaps hotswap felan onları bilmiyorum
Benim klavyem iyi mi

fatihbalksen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
65
Dur tahmin edim 4-5 ay önce yeşil foruma girdin ve sana bak cherry mx ucuz alabileceğin en iyi klavye diye attılar.

Fena değilde ne kadara aldın
999a aldım geçen yıl kasım da

Çok absürt bi fiyatı var şimdi
Diğer klavyelere göre çok fazla fiyat artışı gösterdi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri