Klavye Öneri̇si̇ Alabi̇li̇r Mi̇yi̇m?

Umut Tekçam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bütçe3500
www.epey.com

Aula F75 Ice Vein Klavye

Aula F75 Ice Vein Klavye F75CGV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com

Attack Shark X85 Pro Klavye

Attack Shark X85 Pro Klavye detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com

Ajazz AK980 Gift Klavye

Ajazz AK980 Gift Klavye detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
www.epey.com

Aula F75 Max Mekanik RGB TKL Reaper Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Lacivert : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol

Aula F75 Max Mekanik RGB TKL Reaper Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Lacivert : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
amzn.eu
Hangisi daha mantıklı bütçem maksimum 3000 tip olarak bu tarz seviyorum ya da iyi önerileriniz neler? %75 istiyorum genel olarak şu multimedya tuşu ve oled ekranda cezbediyor yardımcı olur musunuz?

Streaker

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
132
Bana da lazım aslında ya %75 ve altı gr tuşu ile home end delete tuşu ve esc nin orda type c girişi olan bir klavye

KS

Umut Tekçam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
cevap yazan pek yok açıkçası benim kriterler belli üstad

uyl0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Bütçe3500
www.epey.com

Aula F75 Ice Vein Klavye

Aula F75 Ice Vein Klavye F75CGV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com

Attack Shark X85 Pro Klavye

Attack Shark X85 Pro Klavye detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com

Ajazz AK980 Gift Klavye

Ajazz AK980 Gift Klavye detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
www.epey.com

amzn.eu
Hangisi daha mantıklı bütçem maksimum 3000 tip olarak bu tarz seviyorum ya da iyi önerileriniz neler? %75 istiyorum genel olarak şu multimedya tuşu ve oled ekranda cezbediyor yardımcı olur musunuz?

KS

Umut Tekçam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
kanka bu tkl veya %75 değil üstelik attıklarım kadar kaliteli değil konuyu okuyarak öneri yap lütfen

Streaker

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
132
cevap yazan pek yok açıkçası benim kriterler belli üstad
bende konu açmayı düşünüyorum ama insanlar acaba klavye konusunda o kadar bilgililermi emin değilim. Sonuçta ben bir iki defa klavye modlamış insanım ama benim artık bunlara uğraşacak pek vaktim yok maalesef onun için bende kendi istediğim şeylere uygun iyi bir klavye arayışındayım usta.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri