Soru Klavye Önerir Misiniz

samolokkoo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Arkadaşlar selam hayırlı ramazanlar benim emektar klavyem corsair k70 rgb lüx üstüne kola döküldü ve artık çalışmıyor. Bu klavyenin ayarında bir klavye arıyorum kulaklık mouse mousepad Steelseries in klavye de aynı marka olabilir kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Arkadaşlar selam hayırlı ramazanlar benim emektar klavyem corsair k70 rgb lüx üstüne kola döküldü ve artık çalışmıyor. Bu klavyenin ayarında bir klavye arıyorum kulaklık mouse mousepad Steelseries in klavye de aynı marka olabilir kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler
bütçe

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bu bütçe içinde SteelSeries Apex 3 var o da mekanik değil. Farklı marka kabul ederseniz Razer BlackWidows V3 alınabilir , tekrar Corsair isterseniz K60 RGB Pro modeli alınabilir. Bütçe artarsa da Asus ROG Strix Scope öneririm.

KS

samolokkoo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Bu bütçe içinde SteelSeries Apex 3 var o da mekanik değil. Farklı marka kabul ederseniz Razer BlackWidows V3 alınabilir , tekrar Corsair isterseniz K60 RGB Pro modeli alınabilir. Bütçe artarsa da Asus ROG Strix Scope öneririm.

Hocam peki bütçeyi yukarı çekersem bu kullandığım klavye gibi Steel series de hangi klavyeyi önerirsiniz

Buna bakayım hocam inceleme videolarına çünkü klavyem yok kaldım ortada 😅

Cemalettin Bayraktar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri