Klavye Önerisi (Ağustos 2023)

manewho

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
iyi günler yeni bir klavye almak istiyorum ve ne alsam diye araştırırken redragon diye bir markaya denk geldim ve markayı ilk kez duyduğum içinde emin olamadım
almayı düşündüğüm klavyenin adı Redragon k617 fizz ve linki ise https://www.hepsiburada.com/redrago...avye-turkce-red-switch-siyah-pm-HBC00004LYB6X
markayı bilmediğim için alıp almamak konusunda emin olamadım bilgisi olan birisi varsa ve yardımcı olursa sevinirim
ayrıca bu fiyatlarda red switch ve küçük klavye önerileri yapabilirseniz mutlu olurum

wirnon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
iyi günler yeni bir klavye almak istiyorum ve ne alsam diye araştırırken redragon diye bir markaya denk geldim ve markayı ilk kez duyduğum içinde emin olamadım
almayı düşündüğüm klavyenin adı Redragon k617 fizz ve linki ise https://www.hepsiburada.com/redrago...avye-turkce-red-switch-siyah-pm-HBC00004LYB6X
markayı bilmediğim için alıp almamak konusunda emin olamadım bilgisi olan birisi varsa ve yardımcı olursa sevinirim
ayrıca bu fiyatlarda red switch ve küçük klavye önerileri yapabilirseniz mutlu olurum
Redragon gördüğüm kadarıyla forumda bilinen ve önerilen bir marka klavye tarafında

aa2

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Çok fazla alıp kullanan gördüğüm bildiğim yok ama çok fazla karşıma çıkan ve ürün yorumlarının güzel olduğu yazan
bir marka bana rampage havası veriyor bu klavyenin corsair k65 rgb mini diye aynı modeli var eğer bütçeniz yeterse kesinlikle bunu almanızı öneririm şuanda hala kullandığım mükemmel bir klavye ama olmaz ise bence reddragon markası alınabilir

Wixtry

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam redragon hiç kullanmadım ama ülkemizde daha yeni popülerleşmeye başlayan bir marka bu marka yurt dışında fp olarak görülüyordu

aa2

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
REDRAGON İYİ DEĞİL
hocam peki bu kadar net şekilde bir yorum yaptıysanız demekki satıcı ve kargo harici olabilecek direkt reddragon markası ile alakalı olacak bir sorun yaşadınız heralde sorununuz nedir caba tam olarak neden alınmaz

TExisW

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
1 k ya daha iyisi bulunabilir bence de bu bütçeyle redragon alınmaz

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
hocam peki bu kadar net şekilde bir yorum yaptıysanız demekki satıcı ve kargo harici olabilecek direkt reddragon markası ile alakalı olacak bir sorun yaşadınız heralde sorununuz nedir caba tam olarak neden alınmaz
sorun değil 1

switch outemu, kötü pcb kötü kasa

wirnon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Forumlara bakarak bilmeden yorum yaparak insanları yanlış yönlendirmen
Forumlar değil ben bu pc hocası forumdaki bilgili kişilere güveniyorum başka forumlarda bu kadar vakit geçirdiğimi hiç hatırlamıyorum dostum. Adam da bu foruma yazdığına göre buradaki bilgili arkadaşlardan yardım almak istiyor demek ki?

Ayrıca amacım da kimseyi yanlış yönlendirmek değil, deneyimlerimi paylaşmak. Her gün yeni bir şey öğreniyorum ben pc hocası forumda keşke daha önce kayıt olsaymışım buraya diye düşünüyorum her girdiğimde..

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Forumlar değil ben bu pc hocası forumdaki bilgili kişilere güveniyorum başka forumlarda bu kadar vakit geçirdiğimi hiç hatırlamıyorum dostum. Adam da bu foruma yazdığına göre buradaki bilgili arkadaşlardan yardım almak istiyor demek ki?

Ayrıca amacım da kimseyi yanlış yönlendirmek değil, deneyimlerimi paylaşmak. Her gün yeni bir şey öğreniyorum ben pc hocası forumda keşke daha önce kayıt olsaymışım buraya diye düşünüyorum her girdiğimde..
Forumlardaki herkes tabiki bilgili değil bu attığı mesajla yada tepki ile alakalı değildir, bu sadece burada ne kadar süre takıldığını ve aktif olduğunu gösterir. Sen mesela yenisin heptopu 50 mesajın bile yok. 10k mesajı olup cahil cühela insanlar da var burada. Önemli olan bir kişiden aldığının değil burada sonuç olarak çıkan ortak mesaj önemlidir. Tek bir kişinin dediğine bağlı kalmaktansa burada 10 kişi tartışır en son birşeyde herkes ortak karar kırar en doğrusu odur.

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
dk61e aradaki fark bildiğim kadarıyla switch kalitesi ve argb bende dk61e var mükemmel.

sorn olursa dk61e ile ilgili pm yazabilirsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri