Hocam ben düzgün bir bilek desteği bulamadım var mı elinizde link bilek desteği içn ?Bence Redragon K552 alıp bilek desteğini de ayrı bir yerden alırsanız Gamepower almaktan çok daha iyi olur.
Bende baktım biraz ama pek bulamadım. Bir tane Logitech görmüştüm desteği güzel gibi duruyordu ama onu da not almadım şimdi paylaşamıyorum.Hocam ben düzgün bir bilek desteği bulamadım var mı elinizde link bilek desteği içn ?
https://www.epey.com/klavye-mouse/rampage-grand-kb-r29-red.html rampage bu model nasıldır ? Fikriniz var mı ?öneri
![]()
Corsair K55 RGB PRO Membrane CH-9226765-TR Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair K55 RGB PRO Membrane CH-9226765-TR Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair K55 RGB PRO Membrane CH-9226765-TR Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.839,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Rampage Hydra R6 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage Hydra R6 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage Hydra R6 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.881,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teşekkür ederim hocamBende baktım biraz ama pek bulamadım. Bir tane Logitech görmüştüm desteği güzel gibi duruyordu ama onu da not almadım şimdi paylaşamıyorum.
Bir bilgim yok ama iyiye benziyor.rampage bu model nasıldır ? Fikriniz var mı ?
Tercihim sessiz ve bilek destekli olmasıdır. Hızlı şekilde ihtiyacım olduğu için yurt dışından alamıyorum. Önerileriniz nelerdir ?
Bütçe : 1200
Hocam en azından tkl olmasını istiyorum bu bana fazla küçük. Bütün önerilerinizi dinleyebilirim. FPS oyunları oynuyorum genelde o yüzden sıradan bir şey almak istemiyorum.Hocam normalde ramoage gibi markalardan uxak durulması taraftarıyım fakat bu klavye gerçekten fiyatında göre çok iyi. Eğer bütçemle alabileceğim en iyisini alıyım derseniz farklı öneriler de yapabilirim.![]()
Rampage Plower K60 RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage Plower K60 RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage Plower K60 RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.102,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam yıllardır kullanıyorum bir kere bile üzmedi beni şahsen.Hocam normalde ramoage gibi markalardan uxak durulması taraftarıyım fakat bu klavye gerçekten fiyatında göre çok iyi. Eğer bütçemle alabileceğim en iyisini alıyım derseniz farklı öneriler de yapabilirim.![]()
Rampage Plower K60 RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage Plower K60 RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage Plower K60 RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.102,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam boyutu bana çok küçük geliyor, o yüzden en az tkl seviyesi düşünüyorumHocam yıllardır kullanıyorum bir kere bile üzmedi beni şahsen.
Marka olarak söylüyorum hocam.Hocam boyutu bana çok küçük geliyor, o yüzden en az tkl seviyesi düşünüyorum
Kusura bakmayın yanlış anlamışım hocam. Siz öyle diyorsanız bir sıkıntı yok.Marka olarak söylüyorum hocam.
Hocam ben mi şanssızım anlamadım ya. Yıllardır gerek everest gerek rampage olarak birçok ürün kullandım ki hala 2 everest mousem bulunuyor ve 1ini kullanıyorum ve hepsinde saçma sapan sorunlar yaşadım. Aldığım mouselerin orta tuşları bozuldu sol click veya sag click basmamaya basladi sensorleri sacmaladi vb bircok sorun yasadim. Tabi modele de bagli mesela furry z fln gayet iyi ve bircok kisi tarafından kullanilan ve memnun oldukları ürünlerin farkli markayla surulmus hali olduğu için iyi de oluyorlar. Tabii öyle ürünlerde çok ykk maalesef kiMarka olarak söylüyorum hocam.
hocam çağdaş hocamın attığı klavye güzel bence tkl kullanmanıza gerek yok bende %65 klavye kullanıyorum yaklaşık 2 ay olcak ve mouse için inanılmaz bir yer açıldı ayrıca iki elle kod yazmak için de çok rahat bütün tuşlara ulaşabiliyorsun. bi düşün derim incelemeleri izle benceHocam boyutu bana çok küçük geliyor, o yüzden en az tkl seviyesi düşünüyorum
Şans işi ya. Çok memnun kalanlar da var.Hocam ben mi şanssızım anlamadım ya. Yıllardır gerek everest gerek rampage olarak birçok ürün kullandım ki hala 2 everest mousem bulunuyor ve 1ini kullanıyorum ve hepsinde saçma sapan sorunlar yaşadım. Aldığım mouselerin orta tuşları bozuldu sol click veya sag click basmamaya basladi sensorleri sacmaladi vb bircok sorun yasadim. Tabi modele de bagli mesela furry z fln gayet iyi ve bircok kisi tarafından kullanilan ve memnun oldukları ürünlerin farkli markayla surulmus hali olduğu için iyi de oluyorlar. Tabii öyle ürünlerde çok ykk maalesef ki
Teşekkür ederim hocamhocam çağdaş hocamın attığı klavye güzel bence tkl kullanmanıza gerek yok bende %65 klavye kullanıyorum yaklaşık 2 ay olcak ve mouse için inanılmaz bir yer açıldı ayrıca iki elle kod yazmak için de çok rahat bütün tuşlara ulaşabiliyorsun. bi düşün derim incelemeleri izle bence